• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

no ja musze takie koszulki dluzsze, bo juz mi wszystko podjezdza i korbol na wierzchu, a to troche nieestetycznie wyglada i do biura nie bede zapylac w dresach ;)
elegancka mama w pracy BUHAHAHAHAHA
najwieksze cierpienie?nie moge chodzic na obcasach(158cm wzrostu) bo zmeczona, bo nogi puchna, bo plecy bola, bo brzuch boli itp wiec obcasiki pierwsze w odstawke, a tak to mnie bez nich sie nie widzi hehe wiec chociaz po biurze troche chodze ale juz nie w szpilach;)

a spodni ciazowych mam ZERO (chyba jakies stare sa w Polandzie;)) JEDNE)

reklama
wlasnie w przerwie na lunch bylam zrobic rekonesans i chyba zbankrutuje ;) ale widzialam fajne spodnie i spodniczke :) moze bede wygladac jak czlowiek, a nie fleja w niedopinajacej sie koszuli zarowno na cyckach jak i brzuchu ;) uroczy widok;) albo z podkoszulka nad pepkiem yeah;)

potem mam dylemat czy kupic kurtke ciazowa(moze nie za te wyplate;)), bo tu maja takie nawet fajne i praktyczne i mozna normalnie nosic tez...troche szkoda kasiory, ale z Olafem na koniec siedzialam i plakalam, bo nie moglam zadnej kurtki zapiac, a bylo zimno i chodzilam w wielkiej wojskowej kurtce meza ;) sam sex;)

wlasnie w przerwie na lunch bylam zrobic rekonesans i chyba zbankrutuje ;) ale widzialam fajne spodnie i spodniczke :) moze bede wygladac jak czlowiek, a nie fleja w niedopinajacej sie koszuli zarowno na cyckach jak i brzuchu ;) uroczy widok;) albo z podkoszulka nad pepkiem yeah;)

potem mam dylemat czy kupic kurtke ciazowa(moze nie za te wyplate;)), bo tu maja takie nawet fajne i praktyczne i mozna normalnie nosic tez...troche szkoda kasiory, ale z Olafem na koniec siedzialam i plakalam, bo nie moglam zadnej kurtki zapiac, a bylo zimno i chodzilam w wielkiej wojskowej kurtce meza ;) sam sex;)

Żeby brzucho goły nie wystawał są tak zwane pasy ciążowe :-) mnie się podobają ale nie wiem czy to wygodne :-)

mialam takie cos, jest dobre, ale czasem wyglada flejowato i nie lubie miec na sobie duzo rzeczy bo sie przekrzywiaja, ale niektore normalne ciuchy mozna nosic w ciazy wlasnie dzieki takim pasom.
jeden czy dwa takie kupie, a tak to koszulki dlugie :)

No to powiem Wam dziewczyny ,że się rozbrykałyście z tymi zakupami:) ja co prawda mam trzy pary i kilka dłuższych bluzek...aaaaaaale dzisiaj zakupiłam marynarkę taką na większy już brzuszek, bo nie mogłam się powstrzymać i biustonosz bo stare już przymałe ;D to chyba babska słabość te zakupy:)

Póki co jeszcze mieszczę się w stare spodnie, ale już guziki robię na gumki tak jak pisałyście...:) brzuch jako tako się jeszcze nie powiększył..może dlatego ,ze zawsze miałam szczupły...ale skoro już u Was coś widać to może powinnam się zacząć martwić? hm.

reklama
Ja sobie pomyslalam... ze za 2 tygodnie to juz bedzie 15 tydzien...w zeszlej ciazy wygladalam tak:
Zobacz załącznik 275801

No i smialo moge powiedziec, ze w tej ciazy to juz taki brzuch osiagnelam...czyli idac tym mysleniem... to za dwa tygodnie bede wygladac tak jak w pierwszej ciazy w tygodniu 17, czyli tak:
Zobacz załącznik 275803

Jak ja sie tymi starymi zdjeciami ekscytuje :-D
Przez cala ciaze je robilam..i tak fajnie sie teraz oglada i porownuje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry