• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Harsha pięęęęęęęękny domek dla maluszka :D Ja mam też już prawie taki jak Ty w 15ym i chyba muszę się wreszcie wybrać na zakupy! Na razie miałam po prostu spodenki L-ki, ale spodni już nie kupię takich big, potrzeba ciążowych.. No i bluzek i swetrów powoli, bo zimnawo czasami.. Ojoj a miałam stół do jadalni zakupić hahahahaha
Trzeba określić priorytety hahahaha

reklama
właśnie ja tak samo! tzn poszło mi w bioderka ;( buuu. wczoraj sie wazylam u ginka i przez miesiac przytylam ok 2kg ;/ to chyba za dużo co?ale ginka nic nie mówiła że źle...

ale ja właśnie nie mam takiego apetytu ;/ nie wiem, może przewrażliwiona jestem z tą wagą;/ no ale ja już dawno się nie mieszczę w swoje spodnie i może to mnie tak przeraża;/

aneta9981 spodnie niestety nie zbiegły się. Brzusia nie widać w jeansach, ale jak już włożę legginsy to już jest całkiem spory:-). Dzisiaj postaram się zrobić jakieś zdjęcie.

reklama
Kurczę, no to skoro nie masz aż tak apetytu to po prostu Twoja miednica była chyba bardziej podatna na rozciągnięcie...nie wiem, ale wydaję mi się ,że to nic niepokojącego i że nie powinnaś się tak tym zamartwiać...taka nasza uroda :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry