• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

ale ja właśnie nie mam takiego apetytu ;/ nie wiem, może przewrażliwiona jestem z tą wagą;/ no ale ja już dawno się nie mieszczę w swoje spodnie i może to mnie tak przeraża;/

Kasiulka teraz już tak będzie ;) Coraz więcej i więcej kochanego ciałka ;)
A ja wyczytałam gdzieś, że w pierwszym trymestrze można przytyć 1kg, więc Twoje 2 to i tak niewiele!

Znaczy "można" - można to i 10 jak kto woli, ale że niby najlepiej tyle :p Zamotałam :p

reklama
hehe dzięki, może sobie gdzieś to wypiszę : Kochanego ciałka nigdy nie za dużo :)
no mi się kończy pierwszy trymestr, a ja w 1 miesiąc 2kg przytyla wiec sorry..nie wiem jak to powinno wyglądać prawidłowo;/ no cóż...muszę się przyzwyczaić:)

hehe dzięki, może sobie gdzieś to wypiszę : Kochanego ciałka nigdy nie za dużo :)
no mi się kończy pierwszy trymestr, a ja w 1 miesiąc 2kg przytyla wiec sorry..nie wiem jak to powinno wyglądać prawidłowo;/ no cóż...muszę się przyzwyczaić:)

Kasiulka wrzuciłam na wątku z linkami kalkulator wagi w ciąży - możesz sobie policzyć (tylko pamiętaj, że tam chodzi o wagę porządaną a nie o dopuszczalną), ja czytałam, że w pierwszym trymestrze norma wzrostu wagi to 2 kg więc nie ma się co stresować ;-)

ja to dzisiaj rano stwierdziłam, że juz się w domu nie ważę. waga wyjściowa była 42 kg, a dzis rano zaledwie 40,8... biedne to moje maleństwo z taka chudzinką mamą

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry