• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

hesusie FIFRONKA toż Ty jesteś maleństwo :* 20 kilo mniej ode mnie szokinkg!

Wiecie co - zaczynam żałować, że wkleiłam to zdjęcie - bo dziwnie się czyta "rośniesz" - jak bym słyszała "ty gruba baryło" buahahahahahahaha :D Ojoj a to dopiero początek :p

reklama
magdzior te spodnie to ostatni krzyk mody:) a tak na prawdę, to dopiero po nich widać jak zaczynamy rosnąć. mój brzuszek z biodrówek jak na razie sobie lekko wypływa:)
malinka brzunio pierwsza klasa, śliczny!

Ola a ja mam już taki big, że się mnie pytają jaka płeć hahahahahaha
A ja im muszę tłumaczyć, że to za szybko :pppp
W ogóle zauważyłam, że to pierwsze pytanie jak komuś mówię o dzidzi..

Ostatnia edycja:
Ola a ja mam już taki big, że się mnie pytają jaka płeć hahahahahaha A ja im muszę tłumaczyć, że to za szybko :pppp
W ogóle zauważyłam, że to pierwsze pytanie jak komuś mówię o dzidzi..

no zazwyczaj tak jest:-) mnie tylk ozabił swoim pytaniem jeden kolega z pracy ... bo pierwsze co "ojej, i co dalej będzie? " nic nie odpowiedziałam...ale co sobie pomyslałam to niecenzuralne i raczej nie będę tu pisać:-D

Mogłaś mu powiedzieć "od jutra idę na zwolnienie, a ty przejmujesz wszystkie moje obowiazki" ha!
To by miał dopiero minę - jak ja nie cierpię takich błaznów (jeszcze ładnie się wyrażam) ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry