reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Każda tu o wadze pisze..no to i ja powiem ,że od początku mam niecałe 2 kg na +. Myślę,że większej tragedii póki co nie ma...a jem też różnie Futrzaczku także nie stresaj się i jedz ile Ci po prostu potrzeba a nie na siłe!!:tak:;-)

A oto moje M1 , myślę ,że już trochę podrosło i co nieco się uwidoczniło:-)- choć dla niektórych dalej jestem mało ciążowa :confused2: ale fakt ,że na zdjęciach trochę to wszystko większe wychodzi jakoś :szok:
18 tydzień (2).jpg18 tydzień.jpg

reklama
Cliford - śliczny masz brzuszek, na pierwszą ciążę w sam raz, chociaż nikt się nie przeraza jego wielkością.

Mój M. caly czas mówi np. o mnie że jestem ja i cytuję "ten twój brzuch" :wściekła/y: Wczoraj śmiał się wieczorem, ze zimą będę w kocu chodzić bo w nic się nie zmieszczę :-p dowcipniś się znalazł.

Bosonóżka - Ty się tu kocim brzuszkiem nie wymigasz, pokazuj swoje M1 i to już :tak:

mój brzuszek już widać i mój m nie potrafi przejść obok niego obojętnie:) mówi, że nie ma niczego seksowniejszego od ciążowego brzuszka hihi;) nie wiem o co mu chodzi, ale mówi to już drugą ciąże, a ja czuję się po takich komentarzach cudnie;)

Cliford idealny brzusio ;)
Moj M dopiero wczoraj( jak go rano zawołałam do łazienki zanim sie ubrałam) stwierdził ze teraz to juz mam brzuch i rzeczywiscie po ubraniu sie w ciazowe spodnie i obcisły sweterek nadal było widac brzusio czyli sa postepy;)

mój brzuszek już widać i mój m nie potrafi przejść obok niego obojętnie:) mówi, że nie ma niczego seksowniejszego od ciążowego brzuszka hihi;) nie wiem o co mu chodzi, ale mówi to już drugą ciąże, a ja czuję się po takich komentarzach cudnie;)

mój ma podobnie:-) jest zachwycony:-D i mówi że nie ma nic bardziej seksowniejszego niż kobieta w ciąży:-) a brzuszek w prost uwielbia!

reklama
Do góry