• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciążowe brzuszki-oraz waga....

Dziewczyny jak Wy super wygladacie :-), ja to mam wrażenie ,że jakiś potworny hipopotam juz jestem .:-( Wszyscy sie dziwią,że taki już duży itp. Mój tata wczoraj stwierdział z Olą taki mialaś na koniec 6 miesiąca . Jacie nie to ,że mi sie nie podoba mój brzusio tylko ,te reakcje , _"Jak ty bedziesz na koniec wyglądac ?" i te miny ,mnie załamują:crazy:

reklama
16tydzień.jpg tu dowody ,żeby nie było:rofl2:

Załączniki

• 30-09-2010.jpg
    30-09-2010.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 77
kasienka ja nie wiem, co ty za bzdury piszesz, przecież widzisz nasze brzuszki, że mamy jednej wielkości, a niektóre nawet większe;) Szczuplutka jesteś słońce, ja słonicy nie widzę. Mój brzuszek podobny i jak ubieram coś luźniejszego, to nikt nie wierzy, że w ciąży jestem, bo gdzie ten brzuch?!;)

Widze ze dzisiaj jest tu jakiś wysyp brzuszków:-):-)

Clifordzik- jasne że brzusio urósł:)taki słodziak rośnie:-D:-D

Bosonóżka- fajna kicia:)i superowe fotki brzusia :-)

Buziaczek- a Tobie to zazdroszczę figury- brzusio zgrabny i jeszcze możesz normalne ciuchy nosic;-);-)

Katjusza- niezły brzusio- widać że zdrowo go sobie wyleżałaś- ciesze się że u Ciebie jest teraz ok:)

Kasienka- następna szczupła i ze ślicznym brzusiem:)

Katjusza super wygladasz,piekny brzusiol;)
Kasienka moim zdaniem masz brzuch taki jak wiekszosc z nas,poza tym niejest powiedziane ze na koniec bedziesz miec mega wielki brzuch,przeciez to Twoja druga ciaza to dlatego mocniej brzusio teraz widac a potem moze zwolnic tempa;)Komantarze puszczaj bokiem ;)

Kasieńka, super wyglądasz, olej głupie komentarze. Ja w pracy na okrągło słyszę - ale jak mocno już widać! ojej, ale duży brzuszek na ten miesiąc! No a co poradzę, że oprócz kulki ciążowej mam jeszcze trochę tłuszczyku sprzed ciąży? Każda wygląda inaczej, ale każda skończy ze sporą piłeczką. Tego nie unikniemy.

Katjuszka, jak Ty pięknie wyglądasz!!! Szczuplutkie nóżki i okrąglutki brzuszek - modelowo!

Bosonóżka...dziękuję za miłe słowo ;-) ale Twój brzucho równie śliczny i słodki!!!

Katjuszka...alleeeee z Ciebie laska!!!!!!!!!! Bardzo ładny brzuszek i bluzeczka go eksponująca ;-)

Buziaczek,kasieńka ...superowe focie!!!!;-)

katjusza77 kochana wyglądasz rewelacyjnie, brzuszek śliczny i zgrabniutki, a jak patrzę na te zdjęcie to skojarzyło mi się z katalogiem mody dla kobiet w ciąży:tak:
kasienka77 czytam Twój pierwszy post i sobie myślę, całe szczęście że nie wszystkie Marcóweczki to szczupłe laseczki , wiadomo, że z góry założyłam że stwierdzenie hipopotam jest z góry przesadzone, ale jak zobaczyłam post ze zdjęciami to dwa razy sprawdzałam czy to Twoje zdjęcia:szok: jesteś szczuplutka, Twój brzusio jest piękny i zgrabny, na pewno nie za duży!!! a Ty nawet w 9 miesiącu ciąży będziesz miała daleko do wagi hipopotama:tak:
Bosonóżka rośnie domek rośnie:tak:
buziaczek figurka zgrabniutka, a brzuszek ślicznie ciążowo zaokrąglony:-)
cliford nie słuchaj innych, Twój brzusio jest odpowiednio ciążowy na Twoje 18 tygodni:tak: mamy jeszcze czas na duże brzuszki;-) teraz wyglądasz pięknie:-)

reklama
katjusza - suuperancki brzusio!

kasieńka - a tobie za pisanie glupot należy się kopniak...brzusio masz w sam raz a niejedna z nas ma większy od ciebie... no i laseczka z ciebie że hej...żadnego hipopotama nie widzę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry