K
reklama
Scarletka! Nareszcie! Śliczny brzuszek. U Konci też!
Ale jak tak patrzę na te wasze malutkie zgrabne brzuszeńki, to stwierdzam, że albo lekarz coś skopsał z USG i mam w tym moim bębenku parkę, albo jestem po prostu grubas
(no...w sumie to trochę byłam już przed ciążą). Bo mój brzuchol jest wieeelki!
Dzisiaj założyłam mocno dopasowaną sukienkę do pracy, dodatkowo z lekkimi "szczypankami" na brzuszku to dziewczyny tylko skomentowały "Ojeeej! Wiiiidać!!!"
Ale jak tak patrzę na te wasze malutkie zgrabne brzuszeńki, to stwierdzam, że albo lekarz coś skopsał z USG i mam w tym moim bębenku parkę, albo jestem po prostu grubas

Dzisiaj założyłam mocno dopasowaną sukienkę do pracy, dodatkowo z lekkimi "szczypankami" na brzuszku to dziewczyny tylko skomentowały "Ojeeej! Wiiiidać!!!"

Bosonozko, ja mam ten sam problem... Wprawdzie nigdy nie nalezalam do chudzinek, ale kurcze, wiekszych rozmiarow niz 38/40 nigdy nie mialam a tu brzusio, jak w piatym miesiacu
Postaram sie w tym tygodniu wrzucic jakas fotke, ale zrobie ja przed sniadaniem, bedzie troche mniejszy 

Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Scarletka,koncia śliczne brzuszki no i śliczne te wasze dzidziusie mają domki :-) niech rosną zdrowo ;-)
dziwczyny super brzuszki
Bosonozka glowa do gory ja dzisiaj wstawie moj to zobaczysz jaki jest wielki moj mezczyzna sie smieje ze w 9 miesiacu to w drzwi sie nie zmieszcze
a w ciagu tygodnia to tak podskoczyl ze sie dziwil i pytal czy aby napewno jeden czlowieczek tam jest
Bosonozka glowa do gory ja dzisiaj wstawie moj to zobaczysz jaki jest wielki moj mezczyzna sie smieje ze w 9 miesiacu to w drzwi sie nie zmieszcze
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
koncia - super brzusio!