reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

Na początku chciałam powitać wszystkich na forum, bo jestem tu nowa :-)
Czytam Wasze posty i trochę jestem przerażona, bo mnie juz sie udało przytyć 7 kg, a niby wszyscy mówią, że najwięcej sie tyje na końcu...to co będzie potem :szok:

reklama
Wątek o ciążowych brzuszkach stał się wątkiem o brzuszkach które zostaną po ciąży;-)
Nie martwmy się dziewczyny-jedna ciąża drugiej nierówna, nawet u tej samej ciężarówki-jakoś sobie poradzimy jak już będziemy "po" będziemy się wzajemnie mobilizować, wymieniać spostrzeżenia dietkowe itd., a co do cukru, to nasze mózgi się nim żywią-więc nie bądźmy takie całkiem restrykcyjne
wariat.gif

co do picia to ja piję tylko wodę bez gazu i różne herbaty smakowe "saga" a cukru to mój organizm kilka lat nie jadł:-D ale za to wpierniczyłam całą paczkę krakusków w czekoladzie i aż mi lepiej:-D

Zeberka
ja też piję tylko wodę niegazowaną, ale ostatnio spróbowałam sagi tej w pomarańczowym opakowaniu z 'ironią';-) i smakuje mi bardzo, piję bez cukru i jest pyszna jak dla mnie

I u mnie 7na plus. Jak na razie idzie w brzuch i biust. W biust to nawet bardziej niż w brzuch. Na ostatniej wizycie mój ginekolog stwierdził, że ciąża u mnie wyraźnie poszła w cycki. Brzuch już widoczny ale do mega dużych jeszcze bym go nie zaliczyła.
Pozdrawiam

Ja wedle dzisiejszej wagi wizytowej 61,3 kg, a startowałam z 61,0 więc przybyło mi całe 300 gram :-D
I dobrze mi z tym :-) w poprzedniej miałam podobnie ,a ostatnie 4 miesiące był już solidny przyrost i skonczyłam z +12
A oto dzisiejszy brzusio :

Załączniki

• brzusio.jpg
    brzusio.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Do góry