reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciążowe brzuszki oraz waga :-)

reklama
dziewczyny, kochane jesteście, 100% poprawy humorku, ktory dołuje przed każdym wyjściem, bo nie mam się w co ubrać.
to czego nie widać na fotce, to cellulit na udach, który mi się strasznie pogłębił w czasie ciąży :-( czytałam co nieco i chyba to hormony ciążowe, ale jest już plan walki: teraz masaż a potem ćwiczenia :-)
buziaki w wasze śliczne bez wyjątku brzuszki

Na cellulit polecam masaże bańką chińską. Po serii zabiegów prawie się z nim pożegnałam. W ciąży niestety nie można tego masażu stosować , ale później zwalczę go na pewno.

Do rzeczy.. w miesiąc przybyło mi 3 kg.. na plusie mam więc już niecałe 14:cool2:Gin już się nie odezwał nawet bo zobaczył mój morderczy wzrok. Powiem Wam , że bardzo się starałam w tym miesiącu i przytyło mi się mniej faktycznie , ale tylko kilogram mniej niż ostatnio. Zaczynam wierzyć , że to jest mi pisane po prostu. najważniejsze , że potrafię zrzucić jak chcę

rekinasia ja na cellulit stosowalam taka paskudna papke z kofeina i czyms tam jeszcze (dostawalam od kolezanki z salonu kosmetycznego) oklejalam to folia spozywcza i skakalam na skakance ile sie dalo :) - efekt fajny !

No to w końcu ja się "pochwale" zdjęcie co prawda kiepskie i nie za dużo widać ;/
Oto mój brzuch nie wygląda jak ciążowy tylko dość mocno otłuszczony ;/ Dlatego zazdroszczę Wam tak pięknych i zgrabnych brzuszków :zawstydzona/y: :happy:
Brzuch wieloryba :D

IMAG0535.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
martolinka ważne też jest o której jesteśmy ważone. wieczorem zawsze mamy 1kg więcej albo i ponad. Ja też stosowałam masaż bańką chińską, ale sama sobie go robiłam. Własnie sie zastanwiałam czy można go robić w ciąży. Ja kupiłam sobie dzisiaj krem na cellul;it PerfektaMama od 4 m-ca można stosowac więc chyba jest bezpieczny.....
cobraOna dupeczka chudziutka i takie narzekania!!!! U Ciebie chłopaczek czy dziewczynka bo nie pamiętam?

Do góry