reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
ania- strasznie lubie Twój brzuszek..jest taki idelanie zaookraglony :)
agulalula- mieszkasz chyba w bardzo tolerancyjnej okolicy..u nas, na poczcie wszysycy sa juz tak wsciekli ze jak wchodzi kobieta w ciazy to wzrok im ucieka na wszystkie inne strony a raz bylam nawet swiadkiem sytuacji gdy dziewczyna w ciazy porposila o przepuszczenie w kolejce a ludzie powiedzieli ze przeciez nigdzie nie ma zadnej karteczki ze ktos tu jest uprzywilejowany

ehhhh ja stałam wczoraj w banku ponad godzinę tylko po to zeby pieniądze na konto wpłacić - nikt nie przepuścił

taki starszy pan mówił ze kiedyś to było inaczej .... ale teraz ciężarne to udręka narodu .... pogodziłam sie z tym i stoję twardo :) czasami z całą 3 -ką ... to dopiero jest wesoło ;)))

ja to najbardziej sie wkurzam jak do sklepów jezdze..
Kolejki są ogromne ,mnie jest duszno i nikt nie przepuści.Nawet w kolejce z pierwszeństwem . :/
Jedyniem w autobusie ostatnio mi miejsca ustąpila starsza pani. Zaczelam sie z nią sprzeczać ze niech sobie siedzi ze moge postac :) jednak postawila na swoim :)
Moj brzucho coraz wiekszy sie robi. nawet na chwilke sie nie zatrzymuje :)A pepek tak smiesznie wystaje :) jakby mial wypasc :)

A ja nie tak robię, tylko idę przed kolejkę i się nie tłumaczę w końcu brzuch widać. W pierwszej ciąży było mi głupio, a teraz sorry ..... nie mam skrupułów

Oli.B- no wlasnie tak mi troche glupio. to moja pierwsza ciąza .. chwilami boje sie ze ludzie zle zaraagują na tak młodą osobę w ciąży. Dlatego wole sie tak nie obnoscic z tym :)

zdjcie0040g.jpg
Jakoś gruboo wyszłam ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry