reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

Czyli jednym słowem jestem na czele:zawstydzona/y: ale przy tym moim podjadaniu czego się spodziewałam...:cool2: A już nie raz obiecywałam sobie, że dość łasuchowania!!:wściekła/y:

Szuszu a lekarz co mówi na brak kilogramów na plus?

reklama
u mnie 7,5 kg

sagaa- czym się przejmujesz, jakbyś nie była w ciąży to wtedy załamka na bank a teraz cieszyć się że masz taki pokaźny piękny brzusio:) po porodzie bedziemy sie martwić i wtedy suwaki z kilogramami w ruch pójdą..

pozostałe dziewczyny też pięknie wyglądacie jak kobiety w ciąży ...

sagaa nie smutaj się, ja powiem szczerze przed ciążą to myślałam, że rozsądnie przytyję, ale jest jak jest i staram się o tym nie myśleć. Czas na powrót do formy już niedługo... Głowa do góry:tak:

Czyli jednym słowem jestem na czele:zawstydzona/y: ale przy tym moim podjadaniu czego się spodziewałam...:cool2: A już nie raz obiecywałam sobie, że dość łasuchowania!!:wściekła/y:

Szuszu a lekarz co mówi na brak kilogramów na plus?

Mówi, że powinnam się cieszyć, bo ogólnie dużo w ciąży nie przytyję i że jest pewien, że nie chciałabym przytyć 20kg:-)
Maluch rozwija się prawidłowo, więc nie ma powodów do zmartwień, tak mówi;-)
Ale wiesz jak to jest...baby zawsze się martwią na zapas;-)
W poprzedniej ciąży mało przytyłam, jak ostatnio spojrzałam w swoją kartę to w 39tc było 8,5kg na plusie. Może taka moja natura:-)

szuszu rozmawiałam z mamą i mówi, że ona w jednej ciąży 6 kg przytyła tylko :szok:, a ja już mam 7+. Także nie martw się na zapas kochana. Taka natura.

A ja bym marzyła żeby mi to 7 zostało po ciąży :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry