• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze Ciazowe Brzuszki

reklama
Dziewczyny trochę tych brzuszków pokazałyście, co jeden to inny, wszystkie superowe clapping.gif

piękne macie brzuszki:))
zazdroszczę tych co maskują sie doskonale.... ostatnio mam nerwa na swoje ciało..... i przeraza mnie moja opona ;/
juz bym chciała zeby był sierpien

dziewczyny.. a czy któraś z Was ma tak, że od początku ciąży zamiast na plusie to jest na minusie z kg?? bo ja jestem póki co 2 kg na minusie.. i z jednej strony cieszy mnie to bo zaczynałam z waga 77 i bałam się że dużo przytyję.. ale z drugiej strony martwi mnie to trochę.. w ogóle jak zjem obiad o 16:00 to do wieczora nie mam juz apetytu na nic.. czasem na siłę jakiś owoc zjem.. nie wiem.. mam wrażenie że po tym etapie wymiotów i nudności żołądek mi sie skurczył czy coś :-(

Ja mam prawie 5kg na minusie, na razie waga nie spada, ale nic też nie przybywa. Tyle że ja tak schudłam nie mając wymiotów żadnych. No i jem normalnie, tzn tak jak zwykle.
Lekarz mówił, żeby się nie martwić, skoro dzidzia rośnie.

szuszu ja tak samo na początku ciazy schudłam 5 kg .. i nic sie nie ruszało do wtorkowej wizyty .. bo okazało sie ze wkoncu przytyłam 1.5 kg:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry