Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja mam syna aleksandra i mowie do niego olek i aleks w przedszkolu nazywają go aleksMi się bardzo podoba imie Aleksander, ale chcialabym w zdrobnieniu mieć Alka, Alexa .. bo Olek mnie nie przekonuje... Ale niestety w Polsce najpopularniej mówimy na Aleksandra Olek... niestety...
![]()
W sumie roznie. W mojej miescinie ludzie na plazy gapili sie jak na ducha ale juz przeszlo. Teraz roznie ostatnio starszy pan byl nie przyjemny pierw dla pani w okienku pozniej odwrocil sie i mowi do mnie co ja ze soba zrobilam. Grzecznie pow ze nie pytalam go o opinie zaczal cos gadac wiec nie wytrzymalam i mu odp "A jak Pan moze tyle lat chodzic z tak wielkim nosem?" nie podoba mi sie on. Ludzie wybuchneli smiechem i usmiechneli sie do mnie. Skoncze reszte za jakies 2 lata jak juz bd dzidzia odchowana.Sancia masz jakieś nieprzyjemności że względu na tatuaże ?
Mi się podobają ale wiem że ludzie różnie reagują.
A brzuszek bardzo ładnykto tam mieszka ?
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Co do brzuszka dowiem sie 29 ale mysle ze maly pilkarz.Sancia masz jakieś nieprzyjemności że względu na tatuaże ?
Mi się podobają ale wiem że ludzie różnie reagują.
A brzuszek bardzo ładnykto tam mieszka ?
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka