reklama

Nasze ciazowe dolegliwosci

reklama
ja odkurzam codziennie bo przy dwulatku nie da się inaczej, ale ogólnie ograniczyłam wszystko co może powodować wysiłek brzucha do spraw naprawde koniecznych

a ja się obawiam że dopadły mnie hemoroidy......:wściekła/y: masakra
jak mi jeszcze ktoś powie że ciąża to piękny stan to się zdenerwuję
dziś mam nawet takie myśli, że urodzę 1 dziecko i na tym koniec

myself ja potrzebowałam ponad 3 lat zeby mój instynkt wygrał :-D ale to raczej wina porodu i okresu niemowlecego małej kiedy nie spała, nie jadła i wyła non stop, niż samego okresu ciąży. Zarzekałam sie,ze nigdy wiecej.

A u mnie dziś siara sie pojawiła :crazy: jak dla mnie za szybko troche. Znaczy wiem,ze sie zdarza juz predzej nawet ale ja jkos jeszcze nie gotowa, przeciez jeszcze tyle czasu :-D

reklama
myself
ja miałam hemoroidy w pierwszej ciąży ale wystarczyła maść i przeszło, uważaj żeby zaparcia cię nie dopadały bo to pogłębia problem

miałam po urodzeniu dziecka takie myśli że nie chcę drugiego dziecka i gdybym wpadła zaraz po ciąży to bym się naprawdę załamała, potrzebowałam ok roku żeby zapragnąć drugiego dziecka, było mi ciężko z małym, w nocy budził się milion razy, czułam się wyczerpana, aż miewałam zawroty głowy, nie miałam na nic sił, ale to wszystko się zapomina:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry