reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dolegliwości

Mewa nie musi być gorzej jak coś czujesz nie czekaj do 17 idź do lekarza już teraz, niech ci przepisze maść lub czopki i może oszczędzisz sobie bólu jaki ja mam....

Nikomu nie życzę by czuł się tak jak ja

Może jakbym poszła jak tylko czułam, że coś jest nie tak to bym teraz tego nie miała...
A ja poszłam jak pierwszy wyszedł na zewnątrz...

Mewa, jak mówi Deli, lepiej od razu zareagować. Posterisan jest bez recepty, zarówno maść jak i czopki. Proponowałabym zaaplikować już teraz - lepiej ine czekać aż się pogorszy...

reklama
ja tam na szczęście nigdy hemoroidów nie miałam ale za to nagminnie man zgagę i skurcze nóg szczególnie w nocy choć raz mi się nawet w dzień zdarzyło przy prasowaniu ,

Lekarz na te moje hemorojdy zapisał mi masc i powiedział ze mam uwazac na diete (ma byc lekkostrwna) i wody mam pic duzo.Powiedział tez tak jak mówiła Deli zeby nie pocierac sie papierem tylko umyc tyłeczek:sorry2:.Powiedział tez nie nie są to duze zmiany i jakby masc nie pomogła to mam za tydzien jeszcze raz przyjsc.

Ja kolki nie mam ....zgage to mam ostatnio na maksa....i czasem w nogi cierpna,a biore magnez 3 *dziennie.....W nocy spac nie moge,przekrecic sie na drugi bok to dla mnie masakra.....:shocked2:.boczki mnie juz bola od lezenia na nich i zanim rano sie rozchodze to poludnie nmnie zastaje.....:-D

Mewa, jak mówi Deli, lepiej od razu zareagować. Posterisan jest bez recepty, zarówno maść jak i czopki. Proponowałabym zaaplikować już teraz - lepiej ine czekać aż się pogorszy...

dzieki Gosia, zamowilam juz ta masc przez internet, wiec lada dzien ja dostane,
Motyl- ciekawe co mi polozna przepisze:confused:

a co do kolki, to nie wiem nawet co to jest;-)

reklama
bardzo zal mi was wszystkie co macie hemoroidy, Ja nie wiem co to jest bo nie miałam i chyba nie mam ale naczytałam sie że okropne.
mi dolega jedynie zgaga kilk razy dziennie i czasem ból kręgosłupa jak długo prasuje lub zmywam naczynia. No i nie jestem juz tak sprawna jak kiedys, brzuszek nie pozwala sie schylac ani szalec przy porządkach.
A tak poza tymi drobnostkami to nic mi nie dolega. To chyba zadośćuczynienie za 3 miesiące (od koncówki pierwszego do 4) potwornych mdłości :tak:

Do góry