Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nevered moze otreby ci pomogą?O Elbląg!!!
Witajcie Mazury
Męczę się z dolegliwościami zaparciowymi...
Co oprócz musli jest dobre?
Już aż mam małe ślady tych zaparć w postaci hemoroida...

strasznie boli i to caly czas,wczesniej jak kiedys tam mialam zapalenie to bolalo tylko przy robieniu siku a teraz boli mnie non stop a gdy robie siku to nie.Pije juz trzecia butelke wody by wyplukac bakterie,ale nic to nie daje...
jutro wybieram sie do lekarza.Kurcze jakie to przykre uczucie,marze o chwili ulgi,by chociaz na chwile przestac czuc to okropne parcie na pecherz,juz mam dosyc...Niech juz jest jutro
Oj bardzo wspolczuje... Mialam nie raz i cierpialam konkretnieA ja ''zlapalam''zapalenie pecherzastrasznie boli i to caly czas,wczesniej jak kiedys tam mialam zapalenie to bolalo tylko przy robieniu siku a teraz boli mnie non stop a gdy robie siku to nie.Pije juz trzecia butelke wody by wyplukac bakterie,ale nic to nie daje...
jutro wybieram sie do lekarza.Kurcze jakie to przykre uczucie,marze o chwili ulgi,by chociaz na chwile przestac czuc to okropne parcie na pecherz,juz mam dosyc...Niech juz jest jutro
![]()

Wczoraj mialam caly dzien biegunke i dzisiaj z tego tytulu mnie tylek boli
hemoroid sie ujawnil...myslalam,ze to tylko przy zaparciach
Tzn. na poczatku ciazy jak przyjmowalam zelazo tez mi zaparcia dokuczaly ale hemoroidow nie bylo a teraz biorac magnez 4 razy dziennie to bez problemu sie zalatwiam... i tu taka niespodzianka.