Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Pomoglo lerzenie i czekolada z orzecham laskowymi.Wiem ze to moze głupie sie wydaje ale mi zaczeły stopy puchnąc jak straciłam apeteyt na czekolade przez te upały.Wczoraj zjedłam połowe i dzis widze swoje kostki i stopy są prawie normalne.A normalnie to tak dziennie po 3-4 paseczki czekolady zjadam.Nie wiem czy Wam to pomoze bo ja też mam ten problem we wtorek to tak mi napuchły stopy ze chciałam do lekarza isc,ale dzis jest prawie ok.Pomoglo lerzenie i czekolada z orzecham laskowymi.Wiem ze to moze głupie sie wydaje ale mi zaczeły stopy puchnąc jak straciłam apeteyt na czekolade przez te upały.Wczoraj zjedłam połowe i dzis widze swoje kostki i stopy są prawie normalne.A normalnie to tak dziennie po 3-4 paseczki czekolady zjadam.

ja już mam ponad 20kg na plusie, jak cię posłucham w desperacji i postanowię walczyć z opuchlizną nóg czekoladą z orzechami (którą nota bene uwielbiam), to nie wiem, czy 30 nie przekroczę!
ha ha ha... ma ktoś jakieś inne sposoby???
Czekolada z orzechami
Ja mysle ze bardziej pomoglo to lezenie, ja po nocy tez widze swoje kostki a skoro wstane i chodze to koniec znow baloniki
Z innych pomyslow dobre jest moczenie nog w wodzie z sola, ale pomaga na krotko a ile mozna siedziec w misce z woda
Mi tez nogi puchną i to strasznie
A dzisiaj to juz w ogóle bolały, swędziały i piekły mnie spody stóp, podeszwy tak jakby![]()

ledwo mi ręka wchodziła do słoika, zaprawiałam ogórki na małosolne;-)