reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dolegliwości

ja tez nie pisze sie na tapsy - nigdy nie brałam- wszystko było super regularne - oby do tego wróciło...a jeszcze jakbym miała od nich przytyć to juz całkiem byłaby klapa

Byłam u gina - wszystko ok, ale usg nie robił, tylko fotel. A cytologia za jakies pół roku. Dziwił się, że mam już okres(ale tu wiekszosc tak na forum z tego co piszecie...)
...i że mu prykro ze tak wczesnie:-pno mnie to az tak nie przeszkadza - szkoa tylko ze na razie nie wolno(chyba) tamponów używac...:confused2:

Musiałam Mała wziąć ze sobą - ale przynajmniej przytargałam ginowi dowód na to, że dobrze płeć określił:-DMała nie była na rózowo ubrana i doktorek mówił, ze nie raz to łatwiej na USG poznac niż na żywo:-D

reklama
ja też wykupiłam już te tabletki Azalia, ale zastanawiam się czy je brać, czy zabezpieczać się tylko gumkami :eek:
a czy można brać je tylko przez miesiąc i później już nie? tylko 1 opakowanie?

ja też wykupiłam już te tabletki Azalia, ale zastanawiam się czy je brać, czy zabezpieczać się tylko gumkami :eek:
a czy można brać je tylko przez miesiąc i później już nie? tylko 1 opakowanie?

moja gin tez przypisała mi Azalię i mnie lojalnie uprzedziła, ze te tabletki trzeba brać bardzo regularnie, np co dziennie o godz 12.00, bo inaczej moga nie zabezpieczać na 100%. nie wiem czy to prawda, ale ja bede uwazac:tak:

ja biorę Azalię od 10 dni a w piątek dostałam OKRES! jestem w szoku, karmię regularnie biore pigułki to dlaczego???????????????
zeby nie było mi szkoda 100zł na wizyte u gina to bym poszła zeby mi to wyjasnił jak to jest ze raz dostałam po1,5miesiąca po porodzie okres a raz po roku!?

ja biorę Azalię od 10 dni a w piątek dostałam OKRES! jestem w szoku, karmię regularnie biore pigułki to dlaczego???????????????
zeby nie było mi szkoda 100zł na wizyte u gina to bym poszła zeby mi to wyjasnił jak to jest ze raz dostałam po1,5miesiąca po porodzie okres a raz po roku!?

sempe a nie mozesz do gina zadzwonic?:tak:

Ja dostalam jakiegos dziwacznego plamienia...nie wiem czy to okresem nazwac:confused2:troche duzo jak na plamienie leci...i ze skrzepami az,jak odchody pologowe wyglada.
24 wrzesnia zaczelam brac tabsy i dzisiaj wzielam ostatnia i czekam na okres,ktory powinien sie pojawic kolo niedzieli a od trzech dni mam te dziwaczne plamnienia.
Nie jest to zywa ,czerwona krew wiec raczej nie okres....jakies pieronskie plamienie...mam nadzieje,ze szybko minie:unsure:
Mam tabletki wykupione na cale 6 miesiecy...i jak mam sie teraz przez pol roku z plamieniami meczyc to...oj,niedobrze.

no a ja juz po wizycie w szpitalu.po moich otarciach III stopnia bark sladu:rofl2::-D:-D:-Dwszystko ladnie zagojone jeszcze tylko skierowanie na usg zeby sprawdzic czy torrbieli lub miesniakow nie ma :zawstydzona/y::tak:bo jak sie okazalo dzisiaj to tylko macanko bylo bez usg:zawstydzona/y::no:

reklama
a więc dzis 6dzien okresu i na razie nie widać by się kończył:wściekła/y:

Jolka a Ty karmisz czy nie? bo nie kojarze, bo jak się karmi to tabletki się bierze bez przerwy czyli 28dni i kolejne opakowanie

Do góry