reklama
megaczka
Fanka BB :)
ja tez mam problem z włosami :-(, nie nadążam zlewu i wanny odtykać 

Kinia
sierpień 2009
Chyba większość z nas ma problem z włosami. Ja łykam witaminy od porodu i nic to nie pomaga. Włosy wypadają i chyba trzeba to po prostu przeczekać.
Kinia
sierpień 2009
mnie tez zaczęły wypadać dopiero jakieś dwa tygodnie temu
azorek84
mama Amelii 2009
mnie wlosy lecialy strasznie od 4-6 mca ciazy
a niby mialy byc "lepsze" przez hormony
na razie nie gubie az tyle wlosow ale czas pokaze...ja w ogole mam liche wlosy,malo ich i bardzo rzadkie
najwyzej na swieta kupie peruke;-)

dziewczyny tak zazwyczaj jest- w ciąży włosy dzięki hormonom nie wypadaja a ok 3 m-ce po porodzie zaczynają wypadać tak mocno bo muszą i wypaść te stare co w ciąży nei wypadły...u mnie jeszcze cisza ale liczę się z tym że niebawem...mi poprzednio trochę pomógł szampon vichy na wypadanie ale generalnie i tak trzeba przeczekać a samo przechodzi
_karincia_
Fanka BB :)
Ja też od kilku dni zauważyłam że strasznie mi włosy wypadają :-(
A tak się cieszyłam że po porodzie wcale włosy mi nie wypadają
Za to z dobrych wiadomości to w końcu dostałam drugą @
a w dodatku brzuch mnie nie boli 
A tak się cieszyłam że po porodzie wcale włosy mi nie wypadają

Za to z dobrych wiadomości to w końcu dostałam drugą @

reklama
Ja nawet nie wiedzialam,ze po porodzie moga wlosy wypadac
Ale rzeczywiscie byly dosyc liche...bylam ostatnio u fryzjera to teraz wygladaja troche lepiej,ale przez ciagle rozjasnianie za miesiac,dwa znowu beda wygladac tragicznie...wiec ja bym raczej stanu moich wlosow nie polaczyla z ciaza i porodem...bo zawsze byly i sa liche:-(
Za to cera...
teraz tragiczna a w ciazy to mialam buzie jak pupcia niemowlaka
A teraz...:-(taka zanieczyszona,zaskorniki,pryszcze mi co chwile wyskakuja,jedne znikna nowe widze...Tragedia.
W ciazy wygladalam wrecz kwitnaco...wszyscy mowili,ze chlopak bedzie,bo dziewczynki ponoc zabieraja urode(zabobon wiem)a teraz codziennie nakladam puder bo nie moge na siebie patrzec.

Ale rzeczywiscie byly dosyc liche...bylam ostatnio u fryzjera to teraz wygladaja troche lepiej,ale przez ciagle rozjasnianie za miesiac,dwa znowu beda wygladac tragicznie...wiec ja bym raczej stanu moich wlosow nie polaczyla z ciaza i porodem...bo zawsze byly i sa liche:-(
Za to cera...

A teraz...:-(taka zanieczyszona,zaskorniki,pryszcze mi co chwile wyskakuja,jedne znikna nowe widze...Tragedia.