reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze dzieci rozrabiaki

victor dzisiaj zrobił pranie, pod chwilę mojej nieobecności na dole. Wyjął dwie brudne koszulki z pralki, wrzucił do muszli klozetowej i spłukał:sorry2: No i wyjął całe mokre na podłogę, żeby rozwiesić i wysuszyć. Przy okazji i on się wyprał wodą z klozetu:-p
:-d:-d:-d

reklama
Ale się usmiałąm czytajac o osiągnieciach dzieciaczków. Maja też uwielbia wszystkie sprzety AGD. Pralka jest jej ulubiona. W mojej mogę wcisnac te pokrętła do ustawiania tak, zeby nie mogłą ich zmienic. Ale u mamy nie ma takiej opcji. Czasami wiec podkręcała temperaturę w czasi prania. Przyznam, ze z duszą na ramieniu wyciagałam moje kolorowe pranie, które się wyprało z temperaturką 70 stopni.

Ostatnio Filip miał ciężarówkę na tarasie i załadował ja piachem nosząc go w wiadereczku....a później chciał mi pokazać jak ładnie i wjechał do domu z pełnym załadunkiem..ja sprzątałam w łazience i słyszę jak coś rumocze...wchodzę do salonu a tu: Filip z ciężarową na środku wysypuje piach :crazy: i jeszcze sobie brawo woła....

hehe dobre :-D:-D
Weronika tez ostatnio malowala sobie paznokcie tylko razem z dłońmi dywanem na podłodze i kocem na łóżku ale niestety lakierem do paznokci
a dzisiaj namalowała piękne kółka na ścianie:baffled:

Ale numer z tymi paznokciami!! Mamusia Emilki chyba musi często sobie pazurki malować, że córeczka pamięta jak to się robi:tak::tak:

reklama
Do góry