reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieci u lekarza.

reklama
ja ostatnio bylam z malym u pediatry 21.2 i oto co nastepuje: maluch zdrowy, wazy 6890, mierzy 67cm. na nasza wysypke ktora pojawia sie i znika alantan lub linomag. na bolacy brzuszek po kaszce zwyklej sinlac dac. w kwestii mleka mozemy mieszac bebilon ar z bebilon 2. ogolnie pani doktor mowila ze maluch po 3,4 mscu juz nie przybiera tak wiele a wrecz zwalnia... zapytalam tez o spanie na brzuchu, pani doktor pozwolila tylko wtedy jak mam go na oku. spac ma na pleckach badz boczku.

jestem uspokojona ;)

28.2 rozpoczynamy rehabilitacje. trwac bedzie do 3.4, 6 tyg.

ja ostatnio bylam z malym u pediatry 21.2 i oto co nastepuje: maluch zdrowy, wazy 6890, mierzy 67cm. na nasza wysypke ktora pojawia sie i znika alantan lub linomag. na bolacy brzuszek po kaszce zwyklej sinlac dac. w kwestii mleka mozemy mieszac bebilon ar z bebilon 2. ogolnie pani doktor mowila ze maluch po 3,4 mscu juz nie przybiera tak wiele a wrecz zwalnia... zapytalam tez o spanie na brzuchu, pani doktor pozwolila tylko wtedy jak mam go na oku. spac ma na pleckach badz boczku.

jestem uspokojona ;)

28.2 rozpoczynamy rehabilitacje. trwac bedzie do 3.4, 6 tyg.

super :))

bylismy dzis na rehabilitacji. Oli bardzo ladnie wspolpracowal ale spawiowal od tych przekretow, cwiczen obrotow. pokazala nam pani co i jak, co mamy z nim cwiczyc w domu, co mozemy sami, jak podnosic, ubierac, odkladac, na co uwage zwracac... niestety lewa strona tzn lapka i nozka sa troszke w tyle ale i to wycwiczymy.

jestem pozytywnie zaskoczona i cwiczeniami i zachowaniem Oliwka :)

teraz za tydzien idziemy.

bylismy dzis na rehabilitacji. Oli bardzo ladnie wspolpracowal ale spawiowal od tych przekretow, cwiczen obrotow. pokazala nam pani co i jak, co mamy z nim cwiczyc w domu, co mozemy sami, jak podnosic, ubierac, odkladac, na co uwage zwracac... niestety lewa strona tzn lapka i nozka sa troszke w tyle ale i to wycwiczymy.

ciesze sie :))

a mogłabyś wstawić filmik z waszych ćwiczeń ?

mieliśmy dziś się szczepić na Pneumokoki, ale młody ma zaczerwienione gardło, łzawi oczko lewe i dziś pojawiła się ropka, dostaliśmy kropelki-antybiotyk :tak: szczepienie przełożyliśmy na przyszły tydzień :tak:
poza tym wszystko ok, młody waży 6300 kg :tak:, mierzy 74 cm :-D

reklama
Do góry