mamaMikołaja1209
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ostatnio bylam z malym u pediatry 21.2 i oto co nastepuje: maluch zdrowy, wazy 6890, mierzy 67cm. na nasza wysypke ktora pojawia sie i znika alantan lub linomag. na bolacy brzuszek po kaszce zwyklej sinlac dac. w kwestii mleka mozemy mieszac bebilon ar z bebilon 2. ogolnie pani doktor mowila ze maluch po 3,4 mscu juz nie przybiera tak wiele a wrecz zwalnia... zapytalam tez o spanie na brzuchu, pani doktor pozwolila tylko wtedy jak mam go na oku. spac ma na pleckach badz boczku.
jestem uspokojona
28.2 rozpoczynamy rehabilitacje. trwac bedzie do 3.4, 6 tyg.
bylismy dzis na rehabilitacji. Oli bardzo ladnie wspolpracowal ale spawiowal od tych przekretow, cwiczen obrotow. pokazala nam pani co i jak, co mamy z nim cwiczyc w domu, co mozemy sami, jak podnosic, ubierac, odkladac, na co uwage zwracac... niestety lewa strona tzn lapka i nozka sa troszke w tyle ale i to wycwiczymy.
jestem pozytywnie zaskoczona i cwiczeniami i zachowaniem Oliwka
teraz za tydzien idziemy.
bylismy dzis na rehabilitacji. Oli bardzo ladnie wspolpracowal ale spawiowal od tych przekretow, cwiczen obrotow. pokazala nam pani co i jak, co mamy z nim cwiczyc w domu, co mozemy sami, jak podnosic, ubierac, odkladac, na co uwage zwracac... niestety lewa strona tzn lapka i nozka sa troszke w tyle ale i to wycwiczymy.
jestem pozytywnie zaskoczona i cwiczeniami i zachowaniem Oliwka
teraz za tydzien idziemy.