reklama
dorotak
Fanka BB :)
My wczoraj byliśmy u pediatry i okazało się że Ola waży już 4 kg
, dwa tygodnie temu przy wypisie ważyła 3360g, a przy urodzeniu 3450g.
Dr mówi że nieźle ją karmię i nie dziwne że może mieć wzdęcia czy kolkę, już nie mówiąc jaki ma bambuszek duży hihi....
Mam tylko nadzieję że nie wyrośnie z niej spaślaczek

Dr mówi że nieźle ją karmię i nie dziwne że może mieć wzdęcia czy kolkę, już nie mówiąc jaki ma bambuszek duży hihi....

Mam tylko nadzieję że nie wyrośnie z niej spaślaczek

Cynamonka
To samo mi wczoraj powiedzial lekarz, ze nie dziwne ze dzidzia ma wzdeci, czy kolke i ze robi kupki non stop skoro tak go pasę. My mamy już 5400gr i Kuba zrobił się naprawde cięzkawy ( a nosić się każe )
. Ur waga 3600, wypis 3300 wiec niezle jak na 5 i pol tygodnia, Urusł jakieś 3cm i sporo powiekszyła mu się główka. Jednym słowem jest ok.

a my tydzien temu bylismy u lekarza no i nasza Paula tez sobie niezle tyje bo waga urodzeniowa to 3 kg przy wyjsciu ze szpitala 2,890 a tu nagle po trzech tygodniach 3,750
teraz to juz na pewno ma ze 4 kg bo od jej dzwigania rece mnie okropnie bola....trzeba bedzie na jakas silownie sie zapisac jak nam te dzieciaczki beda tak grubnac;-)

dorotak
Jak widać to nieźle karmimy te nasze bomble

meggi9.11
ale rosna- faktycznie- my tydz temu mielismy 4400 kg- oj i to czuc na rekach....brzucholek duzy- ale od 2 dnie nawet spi na brzuszku i wtedy puszcza baczki jak stara- wczoraj sama poszłam na aerobik- maz został z butla odciagnietego mleczka, miał wykapac, naszykowałam ubranka- przychodze- a on do mnie- cos mi naszykowała?ten pajacyk za mały- nie moze nóg rozprostowac-hm
- i w ten sposób przerzucilismy sie na rozmiar 62- choc jeszcze jest duzy na nas;-)
Dorotak to macie dzis swieto w domku- torcik z 2 swieczkami bedzie??Wikusiowi 100 lat i całusy sle ciocia i Sarenka:-) :-)

Dorotak to macie dzis swieto w domku- torcik z 2 swieczkami bedzie??Wikusiowi 100 lat i całusy sle ciocia i Sarenka:-) :-)
Załączniki
dorotak
Dziękujemy wszystkim ciociom :-)
reklama
aniii
aaaaa Kotki dwa...
no to i ja się dołączam do życzeń... no i całusek w uszko, nonio, polisia i ustko ...
a położna powiedziała że Lilcia bardzo urosła, że długa się zrobiła /fajnie, może nie będzie taki kurdupel jak ja.../mam 156cm.//. faktycznie pajacyki takie trochę się robią przykrótkie...chyba muszę poszukać czegoś większego...
a położna powiedziała że Lilcia bardzo urosła, że długa się zrobiła /fajnie, może nie będzie taki kurdupel jak ja.../mam 156cm.//. faktycznie pajacyki takie trochę się robią przykrótkie...chyba muszę poszukać czegoś większego...