M 

maja33
Gość
Mateuszku i Konradku rośnijcie zdrowo kolorowo :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

, a może po prostu zjada tyle ile powinna, ale po prostu nie tyje
 , a może po prostu zjada tyle ile powinna, ale po prostu nie tyje  .Ale pewnie wszystko będzie dobrze, MUSI być!!!!!!!!!!
 .Ale pewnie wszystko będzie dobrze, MUSI być!!!!!!!!!! i to bardzo mało bo króciutko jadła:-(herbatki nie chce pić,teraz butli też nie chciała:-(boje sie żeby się nie odwodniła:-(ja zaraz zwariuje a na dodatek mnie chróbsko wzięło jakieś przeziębienie ledwo żyje,gorączka 38 i sama z tym wszystkim
 i to bardzo mało bo króciutko jadła:-(herbatki nie chce pić,teraz butli też nie chciała:-(boje sie żeby się nie odwodniła:-(ja zaraz zwariuje a na dodatek mnie chróbsko wzięło jakieś przeziębienie ledwo żyje,gorączka 38 i sama z tym wszystkim mąż niestety w pracy cały dzień:-(
 mąż niestety w pracy cały dzień:-( co do wagi to miała doktorka dobrą bo elektryczna...może macie racje jakieś skoki rozwojowe...ale tak bardzo się martwie...
co do wagi to miała doktorka dobrą bo elektryczna...może macie racje jakieś skoki rozwojowe...ale tak bardzo się martwie... . Na pewno jest ciężko się zmobilizować jak gorączka doskwiera, ale nie raz tu czytałam i wiem z własnego doświadczenia, że damy radę
. Na pewno jest ciężko się zmobilizować jak gorączka doskwiera, ale nie raz tu czytałam i wiem z własnego doświadczenia, że damy radę  . Co innego nam pozostało
. Co innego nam pozostało  .
.