reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze dzieci w cm i kg

No rosna nam te dzieciaczki. My dzis mielismy kolejne szczepienie. Tym razem Kuba zniosl dzielnie, tylko pisnal. A teraz juz zapomnial i bawi sie ladnie. Ufff

reklama
Nasza Zuzia wczoraj miała szczepienie nawet nie zapłakała jest bardzo dzielna. 7 kwietnia skończy 5 miesiecy waży 8200 i ma 76 cm, i ciesze sie że nie przybrała znowu o kilogram tylko trochę mniej bo juz ciezko mi ja nosić.No i ma juz dwa zęby na dole. Bardzo ja kocham

hmmm...ciekawe dlaczego tak jest że te dzieciaczki tak różnie rosną...ja wczoraj na wieczór ważyłam swoje Złotko to wyszło 6250g. zakładam jej ciuszki na 68cm i są troszeńkę przywielkie.ale brawa dla Zuzy...:tak:

anii moja żabcia wzrostem podobnie do Twojej, a waga dziś jakoś 6,9-7kg, bo lekarz ważył Olę w ciuszkach i tak tylko mniej więcej.
Mówił, że półroczne dziecko powinno podwoić urodzeniową masę ciała (ważyła 3450g), więc nie powinnam mieć obaw co do karmienia piersią. Dokarmiania nie będzie, gdy Ola skończy 5 m-cy wprowadzimy zupki, czyli jeszcze 3-4 tygodnie.
Wiktorek teraz waży 11,2 kg, więc siostrzyczka nieźle go goni ;-):-D.

reklama
Do góry