sylha
mama bliźniakowa
Lola- Lena ma boskiego urokeza i z miesiąca na miesiąc się robi coraz słodsza!!!Oczka ma cudne wręcz
No a Mato niezły z tym kościotrupkiem
Podzielam zdanie Gieniek- Lenka będzie w PL pod o wiele lepszą opieką!!!Poszukajcie fundacji, która Wam pomoże w leczeniu Lenki i docierajcie swego!!!! dzielny Franek świetna babka- walczy o dziecko jak lwica!!!Jest na BB jakaś grupa z wcześniakami i ona do niej należy, zna chyba specjalistów z całej Polski, może coś z jej wiedz i Wam się przyda?Co prawda mieszkają teraz w Opolu, ale W-wę często odwiedzają...
My mieliśmy szczepienie mieliśy tydzień po roczku i nie było żadnych powikłań chwilę przy kłuciu płakali i tyle. I tam właśnie wyszło,że smyki takie małe ;-)
DUŻE SANKI FULL OPCJA Z MATERACYKIEM PODNÓZKAMI (3708704467) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. aaa i sanki mamy te- są naprawdę grubo malowane i solidne- co mam nadzieję,że posłużą im na lata...w kolorach odpowiednich do płci ;-)
Gieniek- Twoje skarby też słodkie i duże!!!!Ja mam bj na piankowych kołach, ale na razie to głównie go na wyjazdach uzywamy, bo na codzień mam TFK- ten ma duże koła więc na nasze wertepy są idealne...jeżeli chodzi o miescje to ubrani ciepło mieszczą się spokojnie, nie mierzyłam jeszcze jedynie ze śpiworkami, ale też myślę,że jak co to damy radę...
Macie dziewczyny absolutną rację z tym rozwojem dzieci- najważniejsze,żeby zdrowo rosły, u nas fizycznie Ami miesiać za Kacprem, ale zaś lepiej się "uczy" nowych rzeczy, a ile razy ja słyszałam, bo ona jeszcze nie siedzi/raczkuje/chodzi- teraz też tak samo gania jak Kacper i jakoś nikt już nie ma nic do powiedzenia!!!
A ja jak karon krowiego dla dzieci kupiłam tak stoi on dalej w lodówce
Kacprowi zmieniamy z pepti na najpierw był zwykły bebilon, ale źle spał w nocy teraz próbujemy bebiko i jakoś poprawy nie widać, ale też biedak ma katar :-( więc nie wiadomo czy winne mleko czy zatkany nosek....jeżeli to mm nie podejdzie to chcę spróbować hipp combiotić- pije któreś dziecię???Ma niską zawartość laktozy a podejrzewam,że to ona jest winna...

My mieliśmy szczepienie mieliśy tydzień po roczku i nie było żadnych powikłań chwilę przy kłuciu płakali i tyle. I tam właśnie wyszło,że smyki takie małe ;-)
DUŻE SANKI FULL OPCJA Z MATERACYKIEM PODNÓZKAMI (3708704467) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. aaa i sanki mamy te- są naprawdę grubo malowane i solidne- co mam nadzieję,że posłużą im na lata...w kolorach odpowiednich do płci ;-)
Gieniek- Twoje skarby też słodkie i duże!!!!Ja mam bj na piankowych kołach, ale na razie to głównie go na wyjazdach uzywamy, bo na codzień mam TFK- ten ma duże koła więc na nasze wertepy są idealne...jeżeli chodzi o miescje to ubrani ciepło mieszczą się spokojnie, nie mierzyłam jeszcze jedynie ze śpiworkami, ale też myślę,że jak co to damy radę...
Macie dziewczyny absolutną rację z tym rozwojem dzieci- najważniejsze,żeby zdrowo rosły, u nas fizycznie Ami miesiać za Kacprem, ale zaś lepiej się "uczy" nowych rzeczy, a ile razy ja słyszałam, bo ona jeszcze nie siedzi/raczkuje/chodzi- teraz też tak samo gania jak Kacper i jakoś nikt już nie ma nic do powiedzenia!!!
A ja jak karon krowiego dla dzieci kupiłam tak stoi on dalej w lodówce

Ostatnia edycja: