Ja dzisiaj sie relaksuje. Juz przed ciaza mialam problemy z kregoslupem.. wyskakuje mi dysk..w ciazy wszystko bylo super a od urodzenia dzieci juz drugi raz mnie wzielo..wczoraj sie zaczelo, moge chodzic ale nie moge podniesc malych bo bol straszny i schylac sie..mama wziela je wczoraj na spacer i pol dnia chodzila a ja sobie lezalam i o dziwo dzisiaj jest gorzej:/ M zawiozl mamie dzieci rano, bo ma wolne jeszcze dzisiaj i kazala nam je odebrac wieczorem zebym polezala, cwicze miesnie, powinno byc lepiej jutro.. Czasem i bol sie oplaci! Takiego luzu dawno nie mialam! chyba ostatni raz jak w ciazy bylam tak sobie lezalam przed tv z laptopem i kawa

)) Zycie moze byc piekne!

)))
Niektóre dzieci nie wiedzą za bardzo do czego służy łyżeczka, więc należy im dać się nią pobawić.
Moje w trakcie jedzenia wyrywaja mi lyzeczke i pare razy im dalam to do buzi pchaly ze myslalam ze sobie do gardla wsadza

czyli juz wiedza do czego sluzy! ale troche niebezpieczna zabawa
Akosua nie chce Cie dolowac ale pierwszy miesiac to bylo nic jak sobie przypomne..maly duzo spaly, zero kolek..Ja mialam w sumie czas zeby cos zrobic jeszcze..nie to co teraz..wszystko na wariata! a co do nie spania po nocach to najbardziej chyba zaczelo po 2 mies wychodzic, skumulowalo sie zmeczenie. Na poczatku to jeszcze adrenalina trzyma

To dobrze maluszki przybieraja. Moje ok 1kg przybieraly ale one straszne zarloki, ale tak normalnie to dzieci przybieraja 700-800g/mies.
Milenka to Twoje chlopaki nadal w nocy jedza? ale raz? Boze nie moge sie doczekac az male przestana jesc w nocy..Moj M sie pyta czy juz mozemy je do ich pokoju przeniesc..ale przeciez dopoki w nocy jedza nie przeniose ich bo sie nalatam jeszcze wiecej..teraz smoczek wypadnie czy cos to ja tylko sie podnosze i klade dalej. Wogole one nadal spia w jednym lozeczku! bo mam jedno na gorze nocne a drugie na dole dzienne i tak mi wygodnie. Spia jedna z jednej strony a druga z drugiej. Ogolnie malo sie kreca w nocy jak juz zasna takze jest ok. Mysle zeby juz to drugie przyniesc do gory ale to tez dla mnie mniej wygodne bo mam je teraz pod reka, na widoku

no i mama do nas na noc przychodzi srednio raz w tyg, zebym ja sie wyspala i wtedy spia na dole. Takze do oporu bede je trzymac w jednym