reklama
mamaincogito
Fanka BB :)
Idę na pierwszy ogień.
Hity:
1. Bujak BabuBjorn
2. Wózek Bugaboo
3. Rożek z wkładką kokosowa
4. Stolik edukacyjny Fischer Price (to już dla "starszaczka" bardziej)
5. Pchacz Chicco
6. Moskitiera do wózka (miałam z allegro jakaś uniwersalna za 8 zł, nadal używam)
Kity, tzn u nas nie zdało egzaminu:
1. Otulacz Woombie
2. Niania elektroniczna
3. Bujak Fischer Price
Resztę będę dopisywać po przemyśleniu. O ciuchach nie ma co za bardzo, bo rodziłam w lecie, więc tu inna garderoba będzie
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hity:
1. Bujak BabuBjorn
2. Wózek Bugaboo
3. Rożek z wkładką kokosowa
4. Stolik edukacyjny Fischer Price (to już dla "starszaczka" bardziej)
5. Pchacz Chicco
6. Moskitiera do wózka (miałam z allegro jakaś uniwersalna za 8 zł, nadal używam)
Kity, tzn u nas nie zdało egzaminu:
1. Otulacz Woombie
2. Niania elektroniczna
3. Bujak Fischer Price
Resztę będę dopisywać po przemyśleniu. O ciuchach nie ma co za bardzo, bo rodziłam w lecie, więc tu inna garderoba będzie
michasia30
Cos co polecam to nosidło Ergobaby.
Moja córa była bardzo anty wozkowa bo chciała wszystko widzieć. Nigdzie nie mogłam z nią wyjść na dłużej bo był ryk i płacz.
A w nosidle jak ręka odjął.
Córa widziała świat,była blisko mamy i ciepło jej było. A ja miałam wolne ręce o mogłam zakupy robić w markecie.
Najczęściej po kilkunastu minutach już spała.
Życie mi to uratowała wiec polecam serdecznie.
Nosidło ma tez kieszonki i można spokojnie telefon czy portfel włożyć jak idziesz na spacer.
Nie polecam ciuszków z guziczkami z tylu dopóki dziecko leży. Żadnych sukieneczek na początek żeby dzidzia mogła czuć się miękko i przytulnie a nie żeby ja w tiulowa spódniczka w dupke gryzła [emoji6]
Moja córa była bardzo anty wozkowa bo chciała wszystko widzieć. Nigdzie nie mogłam z nią wyjść na dłużej bo był ryk i płacz.
A w nosidle jak ręka odjął.
Córa widziała świat,była blisko mamy i ciepło jej było. A ja miałam wolne ręce o mogłam zakupy robić w markecie.
Najczęściej po kilkunastu minutach już spała.
Życie mi to uratowała wiec polecam serdecznie.
Nosidło ma tez kieszonki i można spokojnie telefon czy portfel włożyć jak idziesz na spacer.
Nie polecam ciuszków z guziczkami z tylu dopóki dziecko leży. Żadnych sukieneczek na początek żeby dzidzia mogła czuć się miękko i przytulnie a nie żeby ja w tiulowa spódniczka w dupke gryzła [emoji6]
mamaincogito
O Ergobaby też polecam.
Podbijam pytanieDziewczyny, a co sądzicie o tych misiach szumisiach? Jest sens kupować takową przutulankę?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
mamaincogito
Moim zdaniem z tym lepiej poczekać.Dziewczyny, a co sądzicie o tych misiach szumisiach? Jest sens kupować takową przutulankę?
Jak się okaże, że dziecko niespokojne i uspokaja je dźwięk suszarki do włosów, to wtedy mozna Szumisia kupić.
U nas dźwięk suszarki do włosów powodował jeszcze głośniejszy płacz, jak u kuzynki zapuscilam Szumisia to uspokoić jej nie mogłam, więc zależy od dziecka.
G
goszczaca
Gość
Sens jest. Syn miał, ale nie zdała egzaminu. Syn jako swoją przytulanke ma powloczke na jaska z milutkim meszkiemPodbijam pytanie
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
reklama
G
goszczaca
Gość
Ja polecam Karuzele z projektorem fisher price. Jest po prostu bomba
glosnosc melodii mizna regulować.
Mogą byc kolysanki przyjemne dla ucha badz odglos natury. Po prostu rewelacja.
Mogą byc kolysanki przyjemne dla ucha badz odglos natury. Po prostu rewelacja.