reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Moj ma to samo, jak w zegarku ok. 13 jak zaczynamy pranzwac to jest ryk i wieczorem jak zasiadamy do cenarzenia to tez ryk i jemy w pospiechu i nerwach. W koncu wrzodow sie nabawimy, o ile juz nie mamy.

A ja wczoraj zamowilam sobie perfumy - moje ulubione Laury Biagiotti Tempore Donna. Paradoks, bo wloska projektantka, wloskie perfumy i we Wloszech ich nie ma echhh Z Holandii do mnie przybeda, ale mniejsza skad, wazne, ze bede je miala.
Czy Wy perfum uzywanie? Ja czytalam, zeby lepiej nie uzywac, zeby maluszkowi nie zaklocach zapachu mamy?

reklama
na rozstępy - w piątek pierwszy zabieg mikrodermabrazji...ciekawe ile mi zalecą razy go powtórzyć i czy rzeczywiście zeszlifują mi te rozstępy z ud bo na chrzciny mam mini...no prawie mini... i nie chce ich oglądać!!!:sorry2:
kremów nie stosuję bo jak dla mnie to one tylko skórę wygładzają i nic poza tym...ale pewnie jak zrobi się cieplej i bliżej lata to się naiwnie skuszę...
oponka u mnie nad:sorry2:l obecna gin nie pozwala ćwiczyć:sorry2:
krecha jak była tak jest to samo krater:sorry2:

dziewczyny ja wchodzę tylko w jedne dżiny nie licząc ciążowych i to tylko dlatego że mają duuużo lycry:zawstydzona/y: dalej 10 na plusie:-(a taką miałam nadzieje zrzucić więcej niż było przed ciążą a tu doopa:-(normalnie nie mam co na doooopisko założyć:-(a kasy szkoda na kolejny namiot

Ja też mam jeszcze krechę ale mi kompletnie nie przeszkadza. Mam jak Dorciaa 10 kg do zrzucenia i kurde.... :wściekła/y::wściekła/y: nic inne nie jest uciążliwe.

u mnie krecha tez jest ale juz blednie sobie a co do wagi to ja jestem juz happy bo mam dokladnie tyle ile przed ciążą:tak: nwet jednego brzszka nie wykonałam do tej pory,jakoś tak samo polecialo:tak::tak::tak:

ja ćwiczę co dwa dni.. w tym kręcę hulahopem ;)
a waga... zostało mi jeszcze 8kg do zrzucenia. Ale dziś pierwszy raz na wadze zobaczyłam 63 :D także powolutku powolutku idzie w dół.. No i wbiłam się w kolejne dwie pary dżinsów sprzed ciąży :)

Mi 16 kg spadło w ciągu 2 tygodni, a potem przez kolejne 8 tygodni spadło tylko... 0,5 kg. Zostało jeszcze 2 kg do wagi sprzed ciąży.
Nie ćwicze nic a nic - bo jestem bardzo leniwa i nie jestem systematyczna ;-). Dieta? nie jem mlecznych rzeczy - inne owszem ;-)

ja dietę trzymam ze względu na młodego ;) znaczy nie jem czekolady i większości ciast.. No i ostatnio zupełnie nie jestem głodna po godzinie 18.. :) ale wczesniej objadam się wszystkim co "dozwolone" :D
Ale czas mi się pogodzić z tym że większość spodni będe miała do wydania.. bo biodra mi się mocno rozeszły:( (kości, nie liczę tu tłuszczyku)

reklama
Dziś zaczęłam ćwiczyć brzuch, chyba sfotografuję żeby mieć porównanie,:baffled: czy będą efekty, ale z drugiej strony można będzie taką fotą straszyć:zawstydzona/y::sorry2:

Do góry