reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Nasze imiona,daty urodzin,daty imienin. :-)))

LUCZYNKO NIE WIEDZIAŁAM , ŻE TO TY NAJMŁODSZA:-) NO TO NARAZIE MASZ PALMĘ PIERWSZEŃSTWA W TYM TEMACIE:tak: ;-) :-D A JA KOŃCZĘ TĄ LISTĘ:-D

reklama
Hurra !! Udalo mi sie :-D
Ale przyznam sie WAm ze przez to ze mam dopiero 21 lat stracilam praktycznie wszystkich znajomych, bo oni jeszcze sie bawia, biegaja po knajpach, dyskotekach i nikt z nich nie umial zrozumiec dlaczego zdecydowalam sie na dziecko. Moje kolezanki patrza na mnie jak na jakas wariatke :-( (poza moja jedna psiapsiolka) i czuje sie przez to strasznie samotnie. Ale gdybym miala podjac ta decyzje jeszcze raz-nie zawachalabym sie ani przez sekunde. Nie wyobrazam juz sobie zycia bez mojej Kruszynki :-) :tak:

Wiem cosik o tym bo moja mama tez miala 21 lat gdy mnie urodzila. A ja wcale nie zaluje, wrecz tak mi sie to psodobalo ze marze juz o drugim bobasie :tak:

Agutko w liście urodzinowo imieninowej jest malutki błądek... ja mam imieninki 26 lutego a jest 22... ale to tak na marginesie :-D

reklama
Powiem wam że ja żałuję że nie wpadłam gdy byłam młodsza.Tylko nie miałam jak wpaśc bo przez 5 lat brałam non stop tabletki.;-)Tak mi się marzyło urodzic młodo a potem jak córka będzie miała np.15 a ja 36 będziemy wyglądac jak siostry.Ja jednak nie wyglądam na swój wiek.Wszyscy mówią że dużo młodziej więc może jeszcze się uda.Zależy jak będę się konserwowac.:-D

Do góry