reklama

Nasze imionkowe typy

reklama
ja też jeszcze nie pisalam ale będzie w brzuszku na 100% jest dziewczynka ale jakby co to będzie FILIPEK który będzie chodzil w sukieneczkach bo mamusia już kilka zakupila :tak:
Nati ja tez juz na kupowalam rozowych ciuszkow i jak sie okaze chlopak to normalnie mojemu lekarzowi rzuce na glowe te ubranka jak sie pomylil:dry:;-)
Moja kuzynka ma na imie Nikolina (Nicole) i fajnie mi sie kojarzy: Nika, Nikusia. Sliczna i madra dziewczyna. Ładnie :-) Stawiam na Nikolke :tak:
No wlasnie zawsze chcialam miec Sandre bio uwielbiam ta piosenkarke ale Nikola tez bardzo mi sie podoba i mysle ze bardziej pasuje do Vanesski:tak::-)No ale moj cos nie za brdzo chce sie zgodzic na Nikolke,on chce SandreZobaczymy..Na mowie cala rodzinke zeby po[parli mnie w imieniu i przekabacili mojego:-p

sliczne imionka macie dla swoich pociech:-)my niestety bedziemy wybierac jak sie mala urodzi ale juz teraz zaczne grzebac w internecie i szukac imion:-p

Mojemu mezowi bardzo podoba sie imie dla naszego synka Anatolii lub Antoni ( nie podoba mi sie jeszcze bardziej wole pierwsza wersje jesli juz ) moze fajnie ale ja sie boje ze dzieci beda sie z niego smialy co tym myslicie ?
ja bym chciala Jakub chociaz zawsze mi sie podobaly imiona nie typowe i my z mezam taqkie mamy ja Wiktoria ( w mojej skali wieku nie znam zadnej tylko takie w wieku kilku lat ) a moj M to Oleg (tak ma w dowodzie zaden Aleksander) myslalam nawet nad imieniem Aleksander mimo ze ja rodzice mowimy Oleg z wyraznym "g" to synus Olek dziwnie by bylo ech...

Wiktoria mi sie tez Jakub bardzo podoba ale po tym jak sie okazalo ,ze to najczesciej nadawane imie meskie to zrezygnowalam i dla ewentualnego synka musimy cos innego wymyslec.Bardzo nie lubie jak jest wiele dzieci o tym samym imieniu.

Ja planuję dać na imię córci Julia. Bardzo mi się podoba. Jak tylko się dowiedziałam że to będzie dziweczynka to tylko to imię mi się spodobało. A jeśli to będzie chłopiec to Michał:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry