reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

http://www.noworodek.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=25763

hej! popatrzcie na ta liste i moze stworzymy cos podobnego?
Tamta oczywiscie moge zmienic:):) fajnie ze wymyslacie co i jak:) ja dawno juz myslalam by cos z nia zrobic ale nie wiedzialam czy bedziecie zainteresowane:(

A co do mnie to nadal chora:( straszny kaszel:( no i weekend wiec cieszylams ie z mezusia bo od jutra ma 2 zmiane i znow bedzie rozpacz:(:(

Zobaczcie tamta liste i napiszcie co sadzicie!
Jest tylko jeden problem ze u nas tu na forum chyba nie da sie stworzyc takich bajerow roznych:( ale mozna je zrobic w jakims programie i wkleic tu :)

caluski!
i bardzo mi milo ze pamietacie o mnie:)

reklama
Hmm... Fajna ta lista ale chyba rzeczywiscie trudno bedzie u nas cos takiego stworzyc. Ja np. nawet nie mam jak wkleic fotki usg, bo nie zrobie zdjecia ze zdjecia i to w dodatku telefonem :p No ale oczywiscie zgadzam sie na wszelkie urozmaicenia, jednym słowem róbta co chceta ;)

Witam ponownie, przepraszam że nic nie odpisałam w piątek ale siedze w pracy i nie zawsze moge pisać :)
Coś o mnie mam 27 lat termin jak pisałam na 9 maja i już nie potrafie sie doczekać:) Nie wiem czy chłopczyk czy dziewczynka chociaż korciło mnie strasznie ale nie chciałam wiedzieć.

Angie no ja wiem ze nie kazda z nas ma mozliwosci wklejenia zdjecia itd:(
Ale moze jak na tamtej liscie dopiszemy miejscowosci i wlasnie pare takich pierdolek? No i wystarczy jakis programik i juz bedzie pieknie:)
Dlatego najlepiej jakby kazdy powiedzial co o tym sadzi!

Aha witaj Oleńka! Podziwiam cierpliwosc mam, ktore nie chca sie dowiedziec plci. Moja siostra tez nie chciala przy pierwszym dziecku i teraz mowi, ze przy drugim tez nie bedzie chciala wiedziec ! Ja bym nie mogła wytrzymac z ciekawosci ;) No a przecierz i tak do konca nie wiadomo czy sie sprawdzi...eh ta babska ciekawosc :)

jeszcze nie całe 3 miesiące to teraz już wytrzymam zawsze to większa niespodzianka:)) a jak u was z wagą?? duży przyrost? i jak w ogóle samopoczucie?! ja sie czuje świetnie jedynie mam problemy z oddyczaniem.

reklama
Do góry