reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Agata, lat 27, Kraków, termin porodu 15 maj, córka Agnieszka, data ślubu 14.09.2002, mąż Konrad

Tak, był bardzo niezdecydowany a ja już bardzo chciałam żeby dzidzia nie była taka bezimienna i powiedzialam koniec, basta bedzie Agnieszka. I jego rodzice są niezadowoleni : " bo już jedna Agnieszka w rodzinie jest" - a co mnie to obchodzi? Teściu az sie uniósł że absolutnie, a ja mu na to że to tylko i wyłącznie nasza decyzja i ze on już swoją szansę nadawania imienia miał - oni są bardzo despotyczni ::) Teściowa powiedziala że tak że to nasza decyzja i temat z glowy, mam nadzieje.

reklama
To ja też: Kasia, 26 lat, Koszalin, termin porodu 25 maj, data ślubu 27.08.2005, mąż- Darek. Płci dzidziusia jeszcze nie znam, jutro mam nadzieję poznać.

Do góry