reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
wlasnie wrocilam z psem bylam tylko na chwilke i 2 razy sie wywrocilam...na szczescie na bok...ale i tak sie martwie:(:( choc mala sie ruszala...
uwazajcie bo jest strasznie slisko u mnie przed chwilka strasznie padal snieg:(

Jeski a mnie wczoraj ugryzł pit bul :mad: kurde mało zawału nie dostałam.
Szłam sobie z mężem do sklepu a za nami szła babka z córką no i ta córka miała właśnie młodego pitbula na smyczy. I ja sobie szłam i nieświadomie machałam ręką i piesek mnie złapał. Na szczęście złapał już przy rękawie, a teraz noszę grubą puchową kurtkę, piesek młody i nie przegryzł się przez ten rękaw. Normalnie myślałam ze na miejscu urodzę :( macica stała dęba, włosy na rękach też, wogóle to szok. Do tego wszystkiego musiałam męża uspokajać że ok, że nic się nie stało :mad: bo jeszcze większe byłoby larmo :(

hihi no male ast itego typu tak maja ale to dla nich zabawa:):) one sie tak bawia:) Pamietam jak moja sie tak bawial i mialam cale rece pogryzione hihi :):)
Ale wiem ile strachu mozna sie nabawic i dobrze ze nic ci sie nie stalo!!!!!!

wiesz Lilih jakie te psy mają opinie, z mojej strony to tylko strach ale jak ktoś to widział to przeżył szok. Wiesz kobieta w ciąży a na jej ręce uwieszony pitbulek. W sumie to więcej strachu, ale właściecielka powinna bardziej pilnować pieska, bo naprawde może przestraszyć, podobno pitbule mają mocny uścisk w szczękach, na szczęście ten miał słaby ;)

wiesz ja mam ast (amstaff) a przyjaciolka bulka i co chwilke slyszymy jakies glupie pytania:)
Wsumie racja psy tez trzeba odpowiednio wychowac i uwazam zeby kupowac tylko takie z papierami...a nie jakies niewiadomo co....
Co do uscisku to powiem ci ze nie prawda...ale jest tak ze jak chyca w ferworze wscieklosci to nie chca pucic ...ale wtedy uzywa sie specjalnego "sprzetu" do rozwierania szczek hihihi :):)
Mnie strasznie wkor... to ze kupuja te psy ludzie ktorzy nie maja pojecia o tej rasie i nie wiedza jak wychowac co wolno co nie...nie czytajka behawiorystyki, albo dla szpanu....i potem sa takie a nie inne opienie...ze pies to ze tamto...a tak naprawde to wina czlowieka:( to tak strasznie boli:( jak musisz wysluchiwac...a o tym ze i te psy uwielbiaja dzieci i je sie wykorzystuje do terapi sie nie mowi...bo po co skoro media robia opienie jaka robi.....

a tak wogole to wlansie moja mala spi sobie z krolikiem bo jak zwykle sie do niej wcisnol:):) ale to rozczula:)

No własnie wiedziałam że jeszcze coś miałam napisać, ale ta 3 w nocy robi swoje - Ewe faktycznie niezbyt miłe przeżycie, Lilith uważaj na tych spacerkach, ale i sie nie martw, ponoc taki upadek bardzo , bardzo , bardzo rzadko ma jakieś przykre konsekwencje.

reklama
ewe26 ja tego psa i wlasciciela chyba bym zabila a awanture bym zrobila napewno - jak mnie wkurza jak ktos lazi z pasami bez kaganca albo bez smyczy!!!!
ludzie nie potrafia zrozumiec tego ze ktos moze bac sie psa!!
ale mnie takie cos denerwuje

Do góry