reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
Wszystkeigo najlepszego z okazji dnia kobitek!!!!
Lilith baaaardzo mi sie podobają te literki. Sliczne są. Jak tabelka też będzie taka fajowa to ja tam mogę czekać :)

A+T jestes!!pewnie juz pisalas gdzies co sie dzialo!!mam nadzieje ze wszystko w porzadku?????martwilysmy sie o ciebie!!!!

Ale miło tu do was zajrzeć!!! Ja jestem majówką 2005 (choć zrobiłam sie kwietniówką) ;D. Jak ja wam zazdroszczę tego okresu w życiu!!! znowu bym chciała mieć maluszka pod sercem :laugh:. Będę miała, ale jeszcze nie teraz.
Trzymajcie się zdrowo, jedzcie na co macie ochotę, duzo spijcie bo już niedługo totalny celibat na jedzonko i spanko ;D. Ale nie zamieniłabym tego nawet na całe złoto świata!!!!! Dzieciaczki są takie kochane!!!
Pozdrawiam Was i będę zaglądać czasem tutaj (jeżeli pozwolicie oczywiście ;))
buziaki
Elwis

O nie było mie od rana a tu A+T sie pojawiła :) To super ! Mam nadzieje, ze wszystko juz Ok. Zaraz zerkne na watek problemy z ciaza, zeby poczytac.
Wszystkiego naj, naj... dla wszyskich kobietek, tych w brzuszkach tez !!

reklama
Do góry