reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
jak milo slyszec,ze u rozdwojonych i szczesliwych mam jest wszystko w pozadku,nie ma jak przytulic maluszka co????

Dziewczyny czy na liscie widac fotki,bo u mnie nic takliego sie nie wyswietla??? Moze nowy watek juz czas zalozyc,aby wklejac tam tylko zdiecia naszych pociech????????

dziekujemy za ciepłe słowa.. a Wojtuś juz wycałowany..
kropecka długości mojego synka ci nie podam, bo nie wiem..
nie został zmierzony po porodzie..w Angli chyba tego nie robia..
może sama go zmierze to ci wtedy podam.. no przynajmniej spróbuje..

ale dzisiaj była u nas połozna i powiedziała, że wszystko jest dobrze..a Wojtek ładnie sobie juz radzi..

pozdrawiam..

Cela usmialam sie z mezem,bo on ma urodzinki 23 kwietnia i ma na imie Wojtek ;D ;D ;D

Fajowo,ze synus przybiera na wadze.A ty jak sie czujesz????Pewnie jestes najszczesliwsza mama pod sloncem ;D

reklama
Do góry