reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Dzieńdoberek, dzisiaj mnie po raz pierwszy zmogło, spałam całą noc, ale czuję się jakbym nie spała cały tydzień. Nie mdli mnie, ale ta ospałość jest strasznie męcząca. Musiałabym dzisiaj wiele spraw załatwić, a czuję, że nie mogę z domu się ruszyć. No i też mam jakieś bóle brzucha, niewiadomego pochodzenia. Pozdrawiam serdecznie :)

reklama
No czasem cisza...ja teraz moze bede sie wiecej udzielac jak dawniej bo dzis dobrze sie czuje..ale nigdy nic nie wiadomo...sama wiecie jak bylo wczoraj!!!
gosiex to juz nasz 3 miesiac!!jestem taka szczesliwa leci i leci !!! a jutro mam nadzieje chwalic sie wam zdjeciem!!!:)

Lilith u Ciebie to już powinno być mocno wyraźne :) Spałabym i spała, ale to tak kurde głupio spać non-stop. Jutro powrót do pracy :(, ale się rozleniwiłam ;D

Gosiex wlasnie mam nadzieje ze bedzi epieknie widac!! a co do spania to mi tez sie chce spac ale glownie popoludniami a wieczorem czasem mam nawet problem ze snem :)

Lilith czekam na Twoje (wasze) zdjęcie :laugh: Ja niestety jeszcze długo wam zdjęć nie przyślę bo nie dorobiliśmy się aparatu :( :( :(
Ja też jestem zmęczona baaardzo, słaba taka i też mam problem ze spaniem w nocy. Dziś to nawet płakałam bo próbowałam zasnąć od 20 do 24:30. Straszne męki

Madziujka ale to nie ty masz robic zdejcie tylko gin:)ja naprzyklad niewiem czy moj robi wiec mezus pojdzie z kamerka hihi :):) i albo nakreci filmik albo porobi zdjecia:) hihi sama niewiem co lepsze:):)
a ja placze z byle powodu ciagle a jak nie placze to sie wsciekam!

jej no znowu jestem wsrod zywych. Lepiej sie czuje jesli chodzi o mdlosci, ale jescze mnie mdli, no przynajmniej nie wymiotuje, no i niestety smierdzi nieustannie z kuchni. Ale za to nerwy juz puscily w pt i sob i sie wyplakalam, juz jest fajnie. nie moge sie jutra doczekac i mam nadzieje ze jutro uslyszy,y dobre wiesci. aha!!i sie dowiedzialam ze w Anglii sie placi za zdj usg w szpitalu. niech tylko wszystko bedzie dobrze. Oj!!!To bede taka szczessssliwa!!!!a jak nie, no coz i to jest od Bga, ale czuje no czyuje dziewczyny, ze bedzie ok.

Tamarunia a ile się płaciza to zdjęcie? Przede mną dopiero pierwsza wizyta w Anglii, 20 byłam u ginekologa w Polsce, ale tu też muszę isć, na wszelki wypadek. Słyszałam ,ze tu jesteś tylko dwa razy badana ginekologicznie po raz pierwszy na początku ciąży i potem już przed porodem. Trochę dziwnie.

Tamarunia!Ja tez niemoge sie doczekac jutra!!! jeszcze obie mamy wizyte na 15 to bede myslec o tobie co i jak!
i ja tez placze...i placze...albo sie tak wnerwiam ze szkoda gadac:)

reklama
Ok wiem o USG że lekarz robi ;) ale potem trzeba zeskanować ??? a ja nie mam możliwości a po drugie żeby sobie brzusio pstryknąć trzeba mieć aparacik :)
Ja czuję że zaniedługo wybuchną mi mdłości na maxa bo co dzień jest inaczej. Głowę mam ciężką jakby z ołowiu była. Całe śniadanie zjadłam i modlę się by było juz 15bo padnę z głodu. Mdli mnie ale nie tak jak Was. Jak narazie to mam minus na wadze ale to tez normalne. Uściski

Do góry