• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
A mi już przechodzi przeziębienie - ale jeszcze mam ok tygodnia leżankowania. :D Za tydzień i dę na kontrolę i lekarz powie co mam dalej robić - czy odpczywać czy iść do pracy.

jeżeli nie są to bardzo mocne bóle i nie krwawisz, to raczej ma prawo boleć!
mój lekarz mówił, że może tak być, bo macica się rozciąga.
Mnie też co jakiś czas łapie ból i też się denerwuje, czy wszystko ok, ale trzeba myśleć pozytywnie  :).
Jeśli Cię to bardzo niepokoi to skontaktuj się ze swoim lekarzem

Z tym brzuchem porozmawiaj z lekarzem - to sprawa indywidualna - zależy gdzie boli i jak długo - ze mną dziewczyna leżała w szpitalu - co miała też tylko bóle brzucha - ale po lekach rozkurczowych jej przeszło -też dostała wolne. Ja miałam plamienia i ból brzucha.
Pobolewania w okolicach jajnika są normalne, lekkie też - bo się macica rozciąga, ale ciągłe i dość mocne to juz nie jest OK

reklama
Raczej ciągłe i mocne nie są. Jajniki mnie pobolewają i czuję takie skurcze . Idę jutro do lekarza to pewnie szybko od niego nie wyjdę!!
A macie jakieś upławy czy raczej suchość??? Bo ze mnie wycieka co nie co. Bezbarwne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry