reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

wróciłam od lekarza i dostałam L4 do przyszłego poniedziałku. Mężuś zawiózł je do pracy i mam narazie spokój nielicząc komentarzy szefowej, ktora dostała szału ;D
Teraz sobie leniuchuje i tak sobie myśle ze zostanę na zwolnieniu do maja ;)
Lilith co Tobie się dzieje :mad: biedaczko?????????????????????

reklama
A "moja dusza" jest rozdarta
1) chciałabym sobie w domku poleniuchować - ale czasami jest nudno tak samemu sobie leżeć
2) lubię chodzić do pracy - choć w niej różnie bywa - ludzie fajni - szefowstwo - jak szefowstwo
Sama nie wiem ?
na razie do przyszłego tygodnia leniuchuję - potem lekarz mi powie co mam robić

No właśnie co z Lilith ma straszny komentarz na GG - "UMIERAM". Lepiej niech się pojawi coś napiszę, a nie tak każe się domyślać

wiecie co ja ide teraz do sklepu po napoleonkę i eklera (co mi tam) dopiero przytylam 1kg :)
a tak wogole to Lilith odezwij się

pisze szybciutko! mialam dzis ciezki dzien...ciagle wymiotowalam...krecilo mi sie w glowie...doslownei jakbym byla na jakis pigulach...niewiedzialam co sie ze mna dzieje...krew mi sie z nosa ciagle lala...no tragedia...o ile sie niemyle mam wielka anemie:( bo mialam ja juz przed ciaza:(
a co do opisu to tak sie wlasnie czulam....oh i mezus jutro idzie juz do pracy...a ja sama od 13 bede:(
caluski dla was!!i dla dzidziolkow!:)

A ja dzisiaj, po wczorajszych wymitach juz lepiej sie czuje, a poza tym wesolo mi, tak wiec po wczorajszym zlym dniu przyszedl dobry dzien. I u Ciebie LILITH bedzie tak samo!!NA pewnoe!!
A w ogole to u nas, muzulman zaczal sie Rmadan. Juztro bedzie pierwszy dzien postu!!!Tak wiec Ramadan Mubarak dla wszystkich, czyli wszystkiego najlepszego z okazji rozpoczecia Ramadanu wszystkim, pomimo, ze nie jestesci muzulmankami.Piekne dni nadchodza!!!
No i mm nadzieje, ze z dzieciaczkiem dlaej bedzie dobrze!

Ja też uszę przyznać że wczorajszy dzień nie był dobry. I głowa bolała i sił nie miałam a od wieczora do teraz boli mnie jakby wyrostek i jak noga ruszam to mnie kłuję. BOJę się znów!! Byle do 15:30 bo wtedy jest mój lekarz. Oj będzie mi się dłużyło. Trzymajcie kciuki za nas.

Lilith bidulko żal mi Ciebie, trzymaj się mocno zaniedługo Ci przejdzie. Uściski.

reklama
Trzymajcie się dziewczyny i ty Llith też - ja wam szalenie współczuje - bo nie wiem co to wymioty w ciąży ( znam jedynie mdłości) i póżniejsze nieprzyjemne objawy ciąży

Do góry