reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

aaa i jeszcze sie pochwale, dzis moje malenstwo postanowilo dac sie troszke podotykac :) wystawilo jedna ze swoich konczynek (jak sadze) i byla ona bardzo wyczuwalna przez moje powloki brzuszne :) kosmiczne uczucie- podotykac swojego malenstwa tuz przed porodem :) a mi sie udalo :)

reklama
Lilith chciałabym też dopisac się do listy.. jestem już z wami długo chociaż żadko się udzielam..
CELA 9 MAJ SYNUŚ- WOJTEK :)

Cela oki juz gotowe:)
Mammy ja tak mam juz caly czas:) nawet mezus moze wydotykac:) tzn mam to dokladnie od tygodnia bo pamietam jak sie dziewczyna chwalilam ze widze jak mi lokcie itd bo brzuchu jezdza:):)
i fakt super uczucie!

Mój dziś ma chyba jakiś mecz - kopie gdzie popadnie, najczęściej po żebrach :-)

A moja jak sie jednak ostatnio okazalo jest znow glowka w dol...ale wiecie jak ona jest poskrecana! bo ja ja zadko co czuje powyzej 5 cm nad pepkiem:( najczesniej to na wysokosci pepka chyba ze cos wyciaga itd to wtedy jezdzi mi po calym brzuchu...dziwne to...pamietam z jakies 2-3 tyg temu wam pisalam ze czulam ja pod zebrami a teraz cisza:( ciekawe wiec jaks ie ulozyla i skulila:):)
Mnie to juz malo wogole co kopie tylko ciagle sie przeciaga i napina skore:) fajnie to wyglada:a boksuje to raczek do srodka:)

Ale fajnie, że już czujecie która kończynka was udarza i że możecie je wyczuć pod skórą. Ja tylko rozpoznaje po intensywności ruchów. Moja mała jest główką na dole więc czuje kopniaczki powyżej pępka - dziś mi tak przyrżneła jak jechałam samochodem, ze myślałam że aż wypadek spowoduje. Ma sobie charakterek - po mamusi!!!!

mi sie zdarzylo to pierwszy i jak do tej pory ostatni raz z wystawianiem raczek czy tam nozek. fajne to bylo i chcialabym jeszcze :) poki co cisza. dzis chyba zapadl w gleboki sen, bo dzis tylko troszke pokopal :) pewnie jak pojde spac to da o sobie znac moj szkrabek maly :)

reklama
Do góry