reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

wirze dziewczyny,ze ciazko pogodzic nauke z ciaza,ale tak jak mowice nie ma co forsowac organizmu,wasze i maluszkow zdrowie najwazniejsze.Bedzie ciezko,ale trzymam za was kciuki abyscie podolaly wszelkim przeszkoda,na pewno sobie poradzicie,ja nie teraz to pozniej.Glowa do gory dziewczyny ;D

reklama
Dacie radę. Nie ma rzeczy niemożliwych. Ja robiłam podyplomówkę w ciąży, a kończyłam, kiedy Piotrek miał 2/3 miesiące. Jeździłam na praktyki, a pracę pisałam nocami. Baby to silna płeć :-)

Widze, ze duzo nas tu z pedagogiki.Ja tez studiowalam pedagogike a dokladnie edukacje wczesnoszkolna i przedszkolna z terapia pedagogiczna.Na szczescie skonczylam studia bez problemow , z dyplomem w kieszeni.Dziewczyny glowy do gory, dacie rade!
Trzymam kciuki:)

dziewczyny jak to jest ze ja np:jestem teraz w 30t6dni i mam porod na 11 maja a tamarunia 30t3dni i porod na 4 maja bo ja za bardzo nie rozumiem.od czego to zalezy?

To niemozliwe zebys była w 30, 6 tc bo ja mam termin na 12 i mam 29 tydzien wiec cos tu nie gra. Jakas pomyłka w obliczeniach.

Witam dziewczyny ja też studjuje pedagogike opiekuńczo wychowawczą w WSHE i nie biore żandej dziekanki mam nadzieje ze sobie poradze :) jeszcze dodatkowo robie kurs masażu i pracuje ale powiem wam że powoli zaczyna brakować mi sił :) ale kurs jeszcze tylko miesiąc więc mam nadzieje że dam rade .

Pedagogika gora!!!!!
a powiem szczerze ze op - wych nie podoba mi sie duuzo lepiej bylo na resocjalizacja
obawiam sie ze w naszym swietnym kraju jeszcze dlugo dlugo nie bedzie tak jak byc powinno i ze te moje studiowanie nie przyda mi sie tak jakbym tego chciala ale zobaczymy narazie obym skonczyla;)

reklama
Helunia dokladnie, cos nie gra w obliczeniach, jak nastepnym razem bedziesz u lekarza, to popros zeby ci powiedziala jaki tydzien masz teraz i jaki termin porodu, a nawet jak bedziesz miala sam termin, to juz my ci powiemy jaki mas teraz tydzien. Jezeli masz termin tak jak powiedzialas u gory na 11maja, tzn ze jestes w 29tygodniu i 4dniu ciazy:)

Do góry