reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
kurcze ale sie namieszalo znowu,siedze juz chyba godzine i chce sie plapac o co tu chodzi,uff zmienili mi haslo,a dlaczego???wszystko jest jakies dziwne zas trzeba sie przyzwyczaic,a tak sie cieszylam,ze mam chwilke aby z ami poklikac

cześć, ale się porobiło... człowiek wraca po tygodniu i niczego nie może znaleźć... gdzie jest taki fajny przycisk "pokaż odpowiedzi na twoje wątki?" żeby nie trzeba było po całej liście latać... i czemu to się tak długo ładuje... i w ogóle tamto było fajniejsze

Witajcie
Strasznie przepraszam że tak szybko przestalam zaglądać na BB.
Otóż przyjechali moi rodzice , posiedzieli parę tygodni ..... no a jak już mój tato usiądzie do neta to koniec - można tylko pomarzyć aby dotknąć klawiatury ;)
Co u nas ?
Grześ robi się coraz fajnieszy - niestety co mnie bardzo wkurza to , to że ledwo zacznie gurzyć to zaraz czkawki dostaje , zaczyna się wściekać , piszczy , później przeistacza się to w krzyk no i nerwy mam na wierzchu :((
Ale generalnie jest dobrze.
Zajęlam się też pracą - tzn. sprzedaję pościel dla dzieci ... zawsze troszkę można dorobić :)
Jak będę miala porobione zdjęcia - zaproponuję ją i Wam :)
A teraz niestety zmykam bo chyba Grześ się obudzil :( ;)
Do uslyszenia :)

PS - czyżby forum zmienilo szatę graficzną ?!

reklama
a mi sie coraz bardziej podoba, jest duzo fajnych ulatwien, chocby wlasnie szybkoa odpowiedz, a nowe odpowiedzi w danym temacie sa zaznaczone takim malym niebieskim kwadracikiem, wystarczy w niego kliknac i przenosi cie na posty ktorych sie nie widzialo, podoba mi sie ikonka gg ktora pokazuje czy ktos jest dostepny czy nie, cos jeszcze mi sie podobalo ale zapomnialam co :)

Do góry