reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

diphergan uspokajająco przepisał nam pediatra więc nie tylko na wymioty ale i spokojniejsze noce u niektórych dzieci się sprawdza u nas nie...

reklama
hej laski ja tak tylko na chwilkę
już niczym wam się nie będę chwaliła ,bo co napiszę to się Nikowi odkręca. Nie chce nic jeść tylko cyc i banany i ma tak zaciśnięty dziubek ,że chyba szczękościsku dostał .Cały czas marudny i cały czas muszę go zabawiać .No myślę ,że teraz to już te zęby będą niedługo na wierzchu . Oby i oby wróciło moje dziecko .Dużo wytrwałości i zdrówka wam życzę i troszkę rzadziej będę się pojawiała.

jolek - zęby jak nic :tak::-)
U nas widać już białe pod dolną jedynką więc lada chwila będzie mieć następny na wierzchu.
Idę dzisiaj po... chyba jednak czopki. Ten viburcol.. Kudrę, a może jednak tak jak wcześniej paracetamol?! A może jedno i drugie i będe stosować zamiennie :-)

wiecie co, ja stosowałam tylko bobodent i nie było tak źle:sorry: chociaż dopiero 3 zęby wyszły więc jeszcze sporo przed nami:eek: obeszło się bez żadnych syropków czy czopków.
wytrwałości życzę:tak: i duuużo cierpliwości;-)

Wiecie co, wydaje mi sie, ze najlzej wychodza jedynki. U nas dopiero przy dwojkach zaczely sie cyrki, jolek moglabym sie podpisac po Twoim postem, zmieniajac cyca na butle.:sorry: Moj lobuz ostatnio coraz mniej pije - zawsze wciagal 3 x 210 ml mleka, a teraz 150-180, jak wypije 210 to swieto:wściekła/y: dzisiaj od rana wypil 60 ml herbatki w 5 ratach:-( przedwczoraj, zeby zjadl obiadek specjalnie wlaczylam wczesniej pralke - patrzyl w nia jak zaczarowany i otwieral dziobek, a dzis zanim poszedl spac, to tez wciagnal sloiczek, ale co sie musialam przytym naspiewac to moje...:sorry: Martwi mnie to, ze nie chce pic, ani herbatki, ani soczku, o wodzie to juz dawno zapomnialam. Robi przez to twarde kupki i meczy sie przy nich niemilosiernie... Jak tak dalej pojdzie, to chyba bede go strzykawka poic:-(

Aaaaa, wczoraj pisalyscie o butach, ufff, juz sie balam, ze moj dziec, to fetyszysta:-D

ja tez daje na noc Maji Viburcol i mam wrazenie ze lepiej troszeczke -budzic sie budzi ale przynajmniej nie marudzi i nie poplakuje wystarczy dac smoka czy mleczko i zaraz zasypia.
u nas strasznie te zeby wychodza-jest bardzo niespokojna i jakos zel na dziasla nie dzialaja

yawla zdrowka dla Bartusia zycze

reklama
jolek ja też jestem pewna, że to zęby.
emkamek u nas też obraza na jedzenie, ale z łyżeczki, z butli zjada więcej niż kiedyś. A z piciem wody, skoczków, herbatki to cały czas mega problem. Już cuduję ze smakami. Kupię jakiś, daję jej pierwszy raz i super - wypija za jednym zamachem nawet 90 ml, a na następny dzień po 2 łykach pluje tym samym soczkiem :no:

Do góry