reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Dzieki dziewczyny za wsparcie...ja juz sie podlamalam troche, bo dzisiaj mielismy wyjsc..juz nawet sie w szpitalu spakowalam, a tu lekarz, ze jeszcze zrobimy przeswietlenie pluc, tak dla pewnosci i jak bedzie OK to wychodzimy ..no i wyszlo zapalenie pluc:no::no: takze nie wiem ile jeszcze tam zostaniemy. Bartus mimo wszystko jest dzielny, bawi sie, usmiecha, zaczepia 'piguly' :) ale juz marzymy o domku.

reklama
Yawla usciski dla Was mam nadzieje ze niedlugo bedziecie juz w domku
Emkamku obys nie miala racji z tym ze jeynki wychodza najlagodniej bo ja juz wysiadam

Gabrys ma rowniez gorsze dni z jedzeniem dzis obrazil sie na moj obiad :cool:

Poza tym uczulenie wrocilo pelna para maly znow na syropie a mimo to trze sie tak ze zal mi go mysle ze ta swedzaca buzia musi go dodatkowo rozdrazniac bo muchy w nosie niemilosierne

No i zauwazylam ze daje tak czadu tylko przy mnie jak mu sie sprzeciwie cos zabiore zamkne szuflade gdy wlasnie zamierzal zanurzyc w niej lapki , wygina sie w luk robi caly czerwony i drze sie okropnie przysiegam ze gdyby stal to by ze zlosci tupal a jak moj M zrobi to samo Gabrys spojrzy i zaczyna bawic sie czym innym , tak samo z ubieraniem mi sie wydziera i wyrywa a moja mama normalnie go ubierze - nic nie rozumiem :confused2:

Yawla- Dużo zdrówka dla Barta:-)

Ana- to Dzieć ma charakterek:-p:-p:-p:cool2:

Ja dziś usypiałam prawie dwie godziny- z cycem od początku i nie bardzo wiem, o co kaman? te dwa zęby mogą ją tak napier..ać??:shocked2::sorry:paracetamol+viburcol+dentinox i nic!!:-(

Martussa ja usypiałam 1,5 godz. ale u nas to ciekawość a nie ból przeszkadzało zasnąć. Po prostu po odłożeniu do łóżeczka od razu łapała się szczebelek i wstawała, a do tego sobie śpiewała. W końcu zaczęłam usypiać na rękach i gdy już myślałam, że pzysypia buch do łóżeczka, a ta od razu fik do szczebelek i wstaje :eek:

martusa myślę, że mogą bo z Alicją miałam to samo, teraz troszke spokojniej przez dwa dni i nawet spanie lepsze i jedzenie też... ale wiem, że z ząbkami to tak może być... na Ale tez te żele nie działają w ogóle... ehhh sie muszą biudule wycierpiec i nie ma inaczej

Cześć dziewczyny.
Yawla strasznie współczuję tego szpitala, ucaluj synka ode mnie.
Zośka to tez istnyżywioł. Raczkuje z prędkością 100km/h, kuca i probuje wstawać, ale kończy się tym że gubi równowagę i bach. Jesli spróbuje jej przeszkodzić w zabawie a nie daj Boże zabrac jakiś kabelek, czy odczepić od klatki z królikiem to jest taki ryk wściekłości ,czerwień i krzyk. Moja panna potrafi kogoś okrzyczeć- to komiczne- ktos cos robi a ona odwraca sie do niego, robi się czerwona i wydaje tubalny krzyk( nie płacz) poczym wraca do zabawy. Jestniesamowita i taka pocieszna że szok:szok:No i gada po japońsku, cały czas cos nawija, oprócz sylab, gada. No i wreszcie robi papa i brawo i na Gagę pokazuje paluszkiem i mówi Gaga( to nasz królki) Maja jest zazdrosna:)
Na reszcie mam net więc od jutra nadrobię cotam bylo u was słychać, na razie padam na pyszczek.

reklama
Do góry