reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Dziewczyny rozlozylam sie na dobre..Mam to co Mati - zapalneie gornych drog oddechowych...gardlo tak mnie boli ze mowic nie moge, i glowa, a gile maksymalne...buu..dzisiaj u mnie byl lekarz....
kurujemy sie razem teraz, oby na swieta wyzdrowiec....
i martwie sie zebym teraz ja Matiego nie zarazila

dzieki za zyczenia zdrowia:)
a prezenty nie kupione, spadnie na meza....a maz wrocili dzisiaj wczesniej z pracy czyli o 18.00 dobrez ze jutro piatek i weekend....to bedzie mi lezej jak maz bedzie w domu...

reklama
Ania trzymaj się... współczuję, że przy takim samopoczuciu musisz się małym zajmować...Ale będzie dobrze - w sobotę mąż porządnie wymasuje i rozgrzeje i choroba minie jak ręką odjął;-)

To podobno tak bywa, ze sie mamusie zawsze musza zarazac od swoich malenstw... tez przez to przeszlam... Pocieszajace, ze podobno nie wraca juz na malucha ;-) Tak wiec jeszcze raz: trzymajcie sie cieplutko i nie dajcie sie chorobskom!

Aniu i Mateuszku trzymajcie się i zdrowiejcie nam na święta.
A ja potwiedzam, że zawsze sie zarażam od dziecka i rzeczywiście nie wraca, z tym że banalna infekcja u niego to u mnie juz mega przeziębienie :baffled: Ale jak tu nie wycałować chorego dziecka

Oj Aniu - zdrówka życzę, na Matiego nie powinno już przejśc bo powinien chyba miec przeciwciała po chorobie - nie mam pewności ale jakoś tak jest

dzieki dziewczyny, pocieszylyscie mnie...Mam nadzieje ze sie wyleczymy do swiat
Moj maz co prawda cos przebakuje ze go gardlo boli a dopiero co byl chory, wiec mam nadzieje ze teraz my go nie zarazilismy

ja od tego wysysania gilow Frida sie zarazilam...:baffled:

reklama
Hej! Czy któraś z Was coś wie na temat skazy białkowej? Moja Ola dostała dziwnych plam na rączkach. Narazie są niewielkie, jednak boje się że to to

Do góry