• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Hej dziewczyny a ja mam pytanie czy wasze maluszki jeszcze ulewają nie po każdym posiłku, ale moja Tosia szczególnie na brzuchu i jak ją szdzam to często ulewa w tych pozycjach albo jak się za dożo naje nie wiem czy to normalne w wieku naszych maluchów jak długo mogą ulewać ?

reklama
Dzięki za szybkie odpowiedzi bo martwiły mnie te ulewania, ale moja żabka jest taka ruchliwa że nawet przy jedzeniu macha nogami i to wszystko jej w tym brzuchu sie ciagle unosi :)

dzięki. Już byłam u pediatry. No i jest już po problemie. Moja Olcia też ulewa. Lekarz niestety potwierdziła moje spostrzeżenia. Ola uwielbia wylegiwać się na brzuszku i stąd te zakłócenia.

Melduje ze my z Matim wciaz chorzy, Mati ma katarek i jakos tak charczy - jutro bedzie pan doktor
a ja gile do pasa i straszny kaszel
a w sobote mamy jechac na swieta do rodzicow..buuuuuuu

reklama
Aniu polecam fride do odciagania katarku, zdecydowanie pomaga, katar szybciej mija i lepiej sie oddycha. Ale Wojtek na sam widok fridy jakby mógł to by uciekł, jednak jest napewno milion razy lepsza od gruszki:-) , a póki co to duuuzo zdrówka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry