reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
MY RóWNIEż żYCZYMY WSZYSTKIM MALUSZKOM DUżO ZDRóWKA:tak:

u nas na szczęście na razie wszystko ok, Iza jeszcze nie chorowała i na nic nie ma alergii. Współczuję wam dziewczyny bo nie ma większego kłopotu jak chory dzidziuś.:tak:

dziewczyny a ja od kilku dni zauważyłam że Iza ma na bokach brzuszka taką lekko zaczerwienioną, szorstką w dotyku skórę. nie wiecie co to? czyżby alergia?:baffled::confused:

Irmaa moja tez cos takiego ma i jeszcze na brodzie...od jakis dobrych 3 tygodni...Do dzis do doktorka nie zaszlam...Ale w nastepnym tyg musze sie w koncu wybrac....Za dnia jest to jasne i suche ,czerwienieje w kapieli....

U mnie tez kiedys Wojtek mial takie zmiany skórne - ale okazało się ze to od wody, byliśmy u babci i tamtejsza woda mu nie słuzyła pytałam lekarza kazał smarowac kremem do buzi dla dzieci wszystko zeszło:-)

reklama
Nie chce Was matrwić dziwczyny ale ja jako doświadczona mama alergiczki myśle ze to alergia pokarmowa:zawstydzona/y: Milka ma takie plamki na nóżkach i rączkach i to napewno uczulenie na marchewkę..... A swędzące te zmiany????

Moja córcia nadal nie chce jeść na trzezwo, tzn je wtedy kiedy śpi czyli jakieś dwa - trzy razy dziennie. Zupki odpadają bo łyżeczki do buzi nie weżmie. A z butelki też nie chce bo się przebudza. Także z jedzeniem jesteśmy na etapie mleka ( zaczelismy podawać Bebilon HA zamiast Nutramigenu ) i dodawanych do mleka kaszek. Tragedia....

Mam pytanie czy któraś z naszych niuń miała może żadką i częstą kupę po Bebiko 2 HA ??????

Do góry