reklama
S
Sol
Gość
No to ja też wrzutę robię z 24 stycznia
A następne będą z 13 lutego 
Na ostatnim takie dobitne potwierdzenie że Karolcia to Karolcia a nie Mikołajek
A następne będą z 13 lutego 
Na ostatnim takie dobitne potwierdzenie że Karolcia to Karolcia a nie Mikołajek

anrus79
Mamy kwietniowe'08
Śliczne dzieciaczki ja też sie już niemoge doczekać na swoje USG a to dopiero 23.02
Silka wasze maleństwo jest przesłodkie takie prawdziwe bobaskowe jak z reklamy , piękny pyzatek z Alanka
Zresztą wszystkie dzieciaczkie piękne
Silka wasze maleństwo jest przesłodkie takie prawdziwe bobaskowe jak z reklamy , piękny pyzatek z Alanka
Zresztą wszystkie dzieciaczkie piękne
Silka
Szczęśliwa Mamusia Alanka
Shir piękna Karolcia 

Anrusku, dziękujemy :-) Twój Maluszek też się pewnie pięknie ustawi i już nie długo Nam pokażesz swojego ślicznego Dzidziołka :-) ( Ty chyba dziewczynkę będziesz miała, prawda ?? )

Anrusku, dziękujemy :-) Twój Maluszek też się pewnie pięknie ustawi i już nie długo Nam pokażesz swojego ślicznego Dzidziołka :-) ( Ty chyba dziewczynkę będziesz miała, prawda ?? )
S
Sol
Gość
To ostatnie przedstawia co Karolcia ma między nóżkami
Tak więc mamy pewność że to Karolcia
Pierwszy raz się tak wystawiła dobitnie żeby znieść wszelkie nasze wątpliwości 
Tak więc mamy pewność że to Karolcia
Pierwszy raz się tak wystawiła dobitnie żeby znieść wszelkie nasze wątpliwości 
A
ada04
Gość
Shir piękna Karolcia

:-):-):-)

:-):-):-)Czołem dziewczynki
Chciałam zapytać sie ile ważą wasze maluchy teraz?
Byłam dwa dni temu na usg 31 tydz. i Kalina waży 1420g lelarz p[owiedział że jest raczej mała troche mnie zdenerwował ale póxniej sprostował bo zapytał sie ile ważył Kuba a do olbrzymów nie należał ważył 2980 i 50 cm ale ja jestem a raczej byłam przed ciąża bardzo sczupła więc to chyba genetyczne wiadomo że nie urodzę 4 kilo
a więć jak byscie napisały mi wage waszych dzieci miałabym jakieś porównanie![]()
Myślę ,ze nie masz się czym niepokoic. Dopiero teraz nasze dzidziusie zaczynaja tak naprawdę intensywny wzrost.Ja byłam na usg w czwartek - 32 tydzień, dzidzia waży 1600g więc tez raczej z tych mniejszych. Dla porównania zerknęłam na wyniki usg mojego starszego synka w 32tyg ważył 1800g a jak urodził się 3200, a siostrzeniec 1600g - urodzony tydzień przed terminem 3050g.
reklama
Mirelka
Zaciekawiona BB
Mi z usg z 32 tygodnia wyszło, że mała waży 1800 więc chyba w normie
lekarz pytał mnie ile ja ważyłam przy porodzie, bo mówił że dziecko pewnie będzie podobnie, mi się pomyliło wszystko i wyskoczyłam mu że 4800 na co on się zdziwił że to w takim razie sporo w rzeczywistości było 2 kg mniej, nie wiem chyba z nerwów czasem plotę takie bzdury
lekarz pytał mnie ile ja ważyłam przy porodzie, bo mówił że dziecko pewnie będzie podobnie, mi się pomyliło wszystko i wyskoczyłam mu że 4800 na co on się zdziwił że to w takim razie sporo w rzeczywistości było 2 kg mniej, nie wiem chyba z nerwów czasem plotę takie bzduryPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 13
- Wyświetleń
- 14 tys
Podziel się: