Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na szczescie u Nas Blaneczka moze jesc wszystko jak narazie , i nie reaguje alergocznie,a ni bolami brzuszka , ale naprawde wspolczuje takim mamom ktore maja dzieci na diecie bezglutenowej, mam kolezanke co jej synek do konca zycia jest na diecie bez glutenowej bo mial powazxne problemy z jelitkami i dzis je wszystko lekko strawne i nawet chleb musza dla niego specjalnie piec :-(Aga i co wrócił apetyt?
Ja nie wiem jak z tym glutenem lekarki się musze spytać. Pozatym glyten to poważna sprawa ostatnio leciał program o jakimś chłopcu co nie mógł go jeść, może któraś z Was oglądała, bo ja tylko kawałek i to koszmar takie ograniczenia w diecie i wytłumacz dziecku że nie może prawie wszystkiego jeść
Ja podaje Blaneczce, w sloiczkach kurczaczka, wieprzowinke i szyneczke , ale to za sladowa zawartosci i to dla Dzieci od 4-6 miesiaczkowDziewczyny,napiszcie czy wprowadzałyście już mięsko?Julkowi stuknęło dziś 5 miechów, a w Poradniku Bobovity pisze że można jagnięcinę,królika,cielęcinę i piersi z kurczaka i indyka.
bylam w szoku ale lekarz powiedzial ze mozna je podwac
ale tak samemu nie podaje jej 
zazdrszcze bo Moja Blania nie chetnie jje wszystko co z lyzeczki, ale nie moge sie poddac i musze jej pokazywac ze sie jje lyzeczka a nie tylko z butli zaciska buzie i wykreca sie na wszystkie boki, a jak sie zagapi na tv to otwiera buzie :-(:-)no no dziewczyny
ostro sie zabrałyscie do roboty z tym karmieniem roznymi smakolykami :-) a powiedzcie mi czy waszym pociechom tez wyskakiwało cos na buzi po pokarmach ?
u nas po jednej zupce byly krostki czerwone na twarzy. moja bratowa mi poradzila czytac sklad zupek bo najczescie uczula seler. jednak w tej zupie go nie bylo a za to byla pietruszka. dzisiaj jadl zupke bez pietruszki wiec zobacze czy bedzie jakis odczyn na skorze
bylam na zakupach i kupilam morele na deser - Hippciekawe jak mu bedzie smakowalo.
czy wasze dzieci w czasie karmienie lyzeczka tez non stop gadaja i sie smieja ? :-) Igor chyba mysli ze to zabawa
tutaj np. w anglii nie ma sloiczka z sama marchewka 

Podaję posiłki różnych firm ale chyba najwięcej z bobovity.witam!
mam pytanie jak podajecie sloiczki to tylko z jednej firmy czy zmieniacie i podajecie roznych????
z
nawet Laurze smakowalo