I
iiwka
Gość
Rita78 po 6 miesiącu można dawać rybę?Wiesz może jaką? Bo może i dałabym Kacprowi,tylko niewiem jak się ją robi dla małego dzidziusia.;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I soczki zaczął lepiej przyswjać

Mój Grześ wieczorami tak ma :-(I nic go wtedy nie interesuje..adna zabawka ani zabawa:-(Mój synek chce ostatnio być tylko na rękach...:-(
Mój Grześ wieczorami tak ma :-(I nic go wtedy nie interesuje..adna zabawka ani zabawa:-(

i piska niesamowicie...Sylabizuje ba-ba-ba...ma-ma-ma...bum-bum a kiedy sie złości to głośno "dzwoni"...nie wiem skąd się tego nauczył ale robi takie śmieszne "drrrrrrrrrrryyyyyyńńńńńńńń-drrrrrrrrryyyyyyyyńńńń"
Siedzi ładnie w wanience i za każdym razem próbuje zjeść myjkę
Przekłada zabawki z jednej rączki do drugiej...na brzuszku główkę trzyma sztywno i zaczyna podciągać pupkę do raczkowania...Kiedy Mąż podciąga go do siupania to wyciąga się jak struna i staje chwilkę z podparciem na nóżkach, ale nie robimy tego zbyt często bo na stanie jest jeszcze przecież za malutki
Ogólnie to źdźbło strasznie żywe z tego Naszego Urwisa