• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Od piątku postanowiłam odkładam małego do łóżeczka !!Mam nadzieje, że wytrwam bo ostatnio wytrzymałam tydzień i pas. Igorek budził się co 1h koszmar! Spróbuje za miast cycusia dać mu butle z herbatką!! Bo moje dziecko traktuje mojego cycusia jak smoczka, niestety !a smoczka oczywiscie nie chce((( czasem budził się by tylko potrzymać pierś i natychmiast zasypiał, może herbatka pomoże

trzymajcie kciuki!!Fajna sprawa takie forum, przynajmniej wiem ,że nie tylko ja się tak męczę!!pozdrawiam wszystkie nie wyspane mamunie:)))
kciukasy trzymamy
mój synek też prawie co godzinkę musi possać a i smoczek nie pomaga cycuś musi być i już
dzisiaj na noc dam Julkowi mieszankę tylko jeszcze nie wiem jaką kupić Bebiko,Nan i chyba na pewno musi być już 2 bo jak się nie myle jedynka jest do 4mc(byc może moje mleczko jest tzw chude)
okaże sie czy to coś da na tego mojego głodomorka najzabawniejsze jest to że w dzień może nawet nie jeść przez 4 godz

Też ostatnio myślałam o nocniku tym bardziej że wiem tzn widzę kiedy Julek robi kupę i zdążyła bym go posadzić.Julek też już ładnie siedzi o leżeniu nie ma mowy więc na pewno nie zaszkodzi.

Też ostatnio myślałam o nocniku tym bardziej że wiem tzn widzę kiedy Julek robi kupę i zdążyła bym go posadzić.Julek też już ładnie siedzi o leżeniu nie ma mowy więc na pewno nie zaszkodzi.

Właśnie tak samo pomyślałam i od dwóch dni Kacper robi kupkę do nocnika.
Fajnie tak,jak się widzi postępy u naszych pociech.;-);-);-)

Gratuluje postępów extra.
Kasiulec my na tym samym poziomie jesteśmy, aż nie chce się wierzyć w to co reszta dzieciaczków już potrafi, u nas nawet zęba jeszcze nie ma.

reklama
Wspułczuje problemów z zębami u mnie wszystkie zdrowe.
Nie wiem czy któraś z Was oglądała pare dni temu program na 2 jak długo karmić piersią późno w nocy leciał ja widziałam końcowe 15 minut, i to co zobaczyłam było wstrętne i dla mnie nie do przyjęcia absolutnie żeby karmić wielką dziewczyne piersią 8 lat jakoś miała i wyglądało to wstrętnie, może Wy byście miały inne odczucia moje są takie że było mi niedobrze widząc to, dlaczego niewiem, mój Mąż strwierdził że jestem niedojrzała:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry