reklama
katrinm5
Fan(ka)
julkowa moja noc dziś wyglądała podobnie

Od piątku postanowiłam odkładam małego do łóżeczka !!Mam nadzieje, że wytrwam bo ostatnio wytrzymałam tydzień i pas. Igorek budził się co 1h koszmar! Spróbuje za miast cycusia dać mu butle z herbatką!! Bo moje dziecko traktuje mojego cycusia jak smoczka, niestety !a smoczka oczywiscie nie chce((( czasem budził się by tylko potrzymać pierś i natychmiast zasypiał, może herbatka pomoże
I
iiwka
Gość
katrinm5 wydaje mi się że nie. Sam bardzo ładnie siedzi,nie ucieka z nocnika:-),więc jest ok.iiwka nie za wcześnie na nocniczek jeszcze?

julkowa
Agentka 002 :-)
kciukasy trzymamytrzymajcie kciuki!!Fajna sprawa takie forum, przynajmniej wiem ,że nie tylko ja się tak męczę!!pozdrawiam wszystkie nie wyspane mamunie))
mój synek też prawie co godzinkę musi possać a i smoczek nie pomaga cycuś musi być i już
dzisiaj na noc dam Julkowi mieszankę tylko jeszcze nie wiem jaką kupić Bebiko,Nan i chyba na pewno musi być już 2 bo jak się nie myle jedynka jest do 4mc(byc może moje mleczko jest tzw chude)
okaże sie czy to coś da na tego mojego głodomorka najzabawniejsze jest to że w dzień może nawet nie jeść przez 4 godz
I
iiwka
Gość
Też ostatnio myślałam o nocniku tym bardziej że wiem tzn widzę kiedy Julek robi kupę i zdążyła bym go posadzić.Julek też już ładnie siedzi o leżeniu nie ma mowy więc na pewno nie zaszkodzi.
Właśnie tak samo pomyślałam i od dwóch dni Kacper robi kupkę do nocnika.
Fajnie tak,jak się widzi postępy u naszych pociech.;-);-);-)
reklama
zanet
Wdrożona(y)
Wspułczuje problemów z zębami u mnie wszystkie zdrowe.
Nie wiem czy któraś z Was oglądała pare dni temu program na 2 jak długo karmić piersią późno w nocy leciał ja widziałam końcowe 15 minut, i to co zobaczyłam było wstrętne i dla mnie nie do przyjęcia absolutnie żeby karmić wielką dziewczyne piersią 8 lat jakoś miała i wyglądało to wstrętnie, może Wy byście miały inne odczucia moje są takie że było mi niedobrze widząc to, dlaczego niewiem, mój Mąż strwierdził że jestem niedojrzała
Nie wiem czy któraś z Was oglądała pare dni temu program na 2 jak długo karmić piersią późno w nocy leciał ja widziałam końcowe 15 minut, i to co zobaczyłam było wstrętne i dla mnie nie do przyjęcia absolutnie żeby karmić wielką dziewczyne piersią 8 lat jakoś miała i wyglądało to wstrętnie, może Wy byście miały inne odczucia moje są takie że było mi niedobrze widząc to, dlaczego niewiem, mój Mąż strwierdził że jestem niedojrzała